Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ministrul de externe ucrainean NU a vrut sa stea langa cel al Rusiei la poza de grup. Momentul stanjenitor al intalnirii

Klimkin lavrov

Moment stanjenitor la poza de grup a ministrilor de externe german, francez, rus si ucrainean dupa intalnirea din aceasta saptamana de la Paris.

Frank-Walter Steinmeier, Laurent Fabius, Serghei Lavrov si Pavlo Klimkin s-au intalnit miercuri la Paris pentru a discuta despre criza, in contextul in care Kievul a reluat operatiunile militare impotriva separatistilor prorusi din estul tarii, iar Moscova acuza Ucraina ca saboteaza procesul de pace.

La poza oficiala de grup, ministrul de externe ucrainean a fost pus surprinzator sa stea langa Lavrov. Insa Klimkin fie a facut o greseala, fie intentionat nu a vrut sa stea langa Lavrov, asa ca s-a asezat in locul lui Steinmeier, in fata steagului Germaniei. In cele din urma locurile au fost schimbate. Momentul ciudat a fost surprins de fotografii prezenti in sala si a generat dezbateri aprinse atat in tabara ucraineana cat si in cea rusa.

Parisul si Berlinul au anuntat in aceasta saptamana ca asteapta din partea Kievului si a Moscovei "progrese reale" pentru a rezolva conflictul separatist din estul Ucrainei, cu o "consolidare" a armistitiului si evolutii politice.

 

 

Sursa: , Data publicarii: 5 Martie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed