Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Michael Bloomberg, fostul primar al New York-ului, vrea sa candideze ca independent in cursa pentru Casa Alba

Michael Bloomberg

Fostul primar al New Yorkului Michael Bloomberg intentioneaza sa se lanseze ca independent in cursa pentru Casa Alba, a informat sambata cotidianul american New York Times.

Omul de afaceri de 73 de ani, la conducerea unui imperiu de informatii financiare, ar fi dispus sa deblocheze din fondurile sale un miliard de dolari pentru a-si finanta campania, a precizat jurnalul.

Michael Bloomberg, care a fost mult timp democrat inainte de a se prezenta in 2001 la primaria New Yorkului sub eticheta republicana, prevede ca Donald Trump si Bernie Sanders vor castiga fiecare investiturile republicana si democrata, potrivit unor surse din anturajul acestuia.

El si-a stabilit ca termen inceputul lunii martie pentru a-si confirma decizia.

Michael Bloomberg este creditat ca a restabilit climatul de afaceri la New York dupa atentatele de la 11 septembrie 2001.

De asemenea, a lansat mari santiere de renovare a unor cartiere din megalopolisul american, in special in zona de jos a Manhattanului.

El s-a mai facut cunoscut pentru politicile sale care au pus accentul pe sanatatea publica, luptand impotriva tutunului, bauturilor carbogazoase sau a armelor de foc.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 24 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Michael Bloomberg, alegeri SUA,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed