Ads by INTERNET PROTV

Medicul legist a facut anuntul in cazul decesului lui George Michael: "Artistul a murit din cauze naturale"

George Michael

Cantaretul britanic George Michael a murit din cauze naturale, a confirmat un medic legist, informeaza BBC.

Starul pop a suferit de cardiomiopatie cu miocardita si steatoza, potrivit lui Darren Salter, anchetator din Oxfordshire.

George Michael a murit la varsta de 53 de ani, pe 25 decembrie, in casa lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

Politia a spus initial ca moartea sa era inexplicabila, dar nu suspecta, iar o prima examinare a cadavrului a fost ”neconcludenta”.

Anchetatorul a spus intr-un comunicat: ”Analiza mortii lui George Michael a fost incheiata, iar raportul final a fost primit. A fost confirmata o cauza naturala a mortii - cardiomiopatie cu miocardita si steatoza. Astfel, nu mai este necesara continuarea investigatiilor”.

”Nu vor fi oferite ale noutati, iar familia solicita mass-media si publicului sa ii fie respectata intimitatea”, a incheiat el.

George Michael s-a nascut pe 25 iunie 1963 in Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greaca de origine cipriota, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou. A lansat albume de succes, intre care ”Faith” si”Listen Without Prejudice Vol.1”.

Acesta din urma a depasit vanzarile realizate de albumul ”Faith” in Marea Britanie, dar, in pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul il initiase deoarece nu era multumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Sapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc in topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numara ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” si ”Father Figure”. Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee si distinctii, inclusiv cu doua premii Grammy si trei Brit Awards.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Martie 2017
Citeste mai multe despre: George Michael, deces, autopsie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed