O lidera extremista din Germania cere dreptul ca politistii sa impuste imigrantii ilegali: Daca e necesar, sa foloseasca arme

Ultimul update: Joi 04 Februarie 2016 07:02
Data publicarii: Luni 01 Februarie 2016 13:57
Categorie: Internaţional
Frauke Petry

Frauke Petry, conducatoarea partidului Alternativa pentru Germania, a afirmat ca politia de frontiera ar trebui sa ii poata impusca pe imigrantii care intra ilegal.

Declaratiile liderului politic i-au adus critici din partea colegilor, dar si noi sustinatori care sunt de acord cu ea. Frauke, in varsta de 40 de ani, a facut aceste afirmatii la o intrunire politica ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Hanovra.

“Politia trebuie sa ii opreasca pe migrantii care trec granita ilegal din Austria si daca este necesar, sa foloseasca arma. Asta spune legea. Nici eu nu imi doresc asta, folosirea armelor de foc este ultima solutie.” le-a spus Frauke Petry celor de la Mannheimer Morgen, conform The Independent.

Acestea au fost cele mai vehemente remarci la adresa politicii portilor deschise practicata de Angela Merkel, noteaza analistii. Alternativa pentru Germania a pornit ca un partid eurosceptic, dar acum se indreapta catre extrema dreapta si are tendinte xenofobe.

Din septembrie anul trecut, in Germania au intrat peste un milion de migranti. Intr-un sondaj publicat saptamana trecuta 40% dintre nemti vor ca Angela Merkel sa is idea demisia. Increderea oamenilor in ApG a a ajuns si la 15%.
 

Frauke Petry Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: The Independent

"Epidemia de pasapoarte false" ar putea lasa 5 tari UE fara viza de America. Cat de putin costa un astfel de act contrafacut

Donald Trump

Reacția lui Trump, după ce Coreea de Nord a renunțat să mai tragă cu rachete

Turiștii români din Grecia nu sunt speriați de incendiile devastatoare

Descoperire îngrijorătoare în băuturile vândute pe plajele din Barcelona

Înmormântare Thailanda

Rege înmormântat la un an de la deces

Unde să te muți ca să trăiești bine. Topul orașelor cu cel mai ridicat nivel de trai

China bagă milioane de euro în construirea unui ”Las Vegas bulgăresc”, în apropiere de România