Leonardo DiCaprio, amenintat de comunistii rusi daca accepta sa-l joace pe Lenin."Vom boicota filmul"

Ultimul update: Luni 25 Ianuarie 2016 07:00
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2016 19:39
Categorie: Internaţional
DiCaprio- Getty

Partidul Comunist al Federatiei Ruse a criticat decizia actorului american Leonardo DiCaprio de a-l juca pe fostul lider bolsevic Vladimir Ilici Lenin.

Conform publicatiei Russia Today, membrii Partidului Comunist ameninta ca vor boicota filmul si vor protesta daca cineastii ii vor propune rolul starului de la Hollywood.

"Am trimis o scrisoare celor de la Lenfilm si le-am spus ca aceasta miscare va provoca proteste vehemente. Daca nu ne vor asculta, vom bloca accesul in centrul studioului Lenfilm si vom provoca actiuni de nesupunere civica" a spus Sergey Malinkovich, reprezentantul Partidului Comunist al Federatiei Ruse, conform Russia Today.

Rusii sunt de parere ca acest rol nu poate fi jucat de un actor american, mai ales un star hollywoodian atat de celebru ca DiCaprio, ci trebuie interpretat de un actor rus.

"DiCpario este comparat des cu Lenin datorita asemanararii lui fizice din perioada de tinerete a lui Lenin. Avem suficiente resurse sa recreem revolutia bolsevica" a spus reprezentantul studioului Lenfilm.

Actorul a recunoscut intr-un interviu pentru cotidianul german "Welt am Sonntag" ca i-ar placea sa-l interpreteze si pe Vladimir Putin, conform Agerpres.

"Rolul Vladimir Putin ar fi foarte, foarte interesant, mi-ar placea sa-l interpretez", a spus DiCaprio pentru Welt am Sonntag.

In 2010, la o o conferinta pentru protejarea tigrilor siberieni actorul a declarat ca fundatia sa a oferit sprijin financiar pentru numeroase proiecte privind protejarea acestor feline mari. 'Am discutat cu Putin doar despre protejarea acestor animale magnifice', declara cu acel prilej actorul american.

Leonardo DiCaprio a fost nominalizat recent la Oscar, pentru a cincea oara, la categoria cel mai bun actor pentru rolul din :The Revenant", pelicula care a primit douasprezece nominalizari.

 

 

DiCaprio- Getty Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Lista nominalizarilor la OSCAR 2016. The Revenant, cu Leonardo DiCaprio, marele favorit. Gala va fi LIVETEXT pe StirileProTV

Lista nominalizarilor la OSCAR 2016. The Revenant, cu Leonardo DiCaprio, marele favorit. Gala va fi LIVETEXT pe StirileProTV

ine pe morcov

Inel de logodnă pierdut acum 13 ani scos din pământ odată cu un morcov VIDEO

A fost găsit băiatul de 7 ani, dispărut după atentatul din Barcelona

Cine este atacatorul din Finlanda, un marocan care a atacat doar femei

furtuna

Doi tineri au murit şi 40 au fost răniţi, după ce o furtună puternică a răsturnat un cort în Austria

Profilul suspecţilor implicați în atacurile din Spania. Antecedentele penale

Eclipsă totală de soare peste 3 zile în Statele Unite