Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

"Jocurile" sinistre la care sunt supusi orfanii capturati de Statul Islamic. O fetita de 12 ani, obligata sa execute 5 femei

copii Statul Islamic

Apar noi imagini revoltatoare surprinse in taberele de antrenament ale luptatorilor Statului Islamic, unde zeci de copii sunt educati sa devina criminali cu sange rece.
 

Un clip publicat de gruparea terorista arata zeci de copii orfani, ai caror parinti au fost ucisi de combatanti, care sunt crescuti pentru atentate sinucigase, relateaza Daily Mirror.

Cei mici de joaca de zor cu pusti si pistoale de jucarie si merg la ore, unde sunt invatati sa coasa si citesc despre religia islamica.

copii Statul Islamic

"Este de datoria Statului Islamic sa aiba grija de copiii martiri, de aceea am pus bazele unor asemenea orfelinate", afirma teroristii in videoclip.

Spre finalul clipului, sunt insa prezentate imagini din timpul celor doua ore de antrenament militar zilnic la care sunt supusi copiii.

copii Statul Islamic

Asta include si un joc sinistru de roluri, in care copiii invata cum se realizeaza o executie: cei mici ingenuncheaza langa un perete, in timp ce combatantii se prefac ca ii impusca in cap.

O fetita de 12 ani, folosita pentru a executa 5 ostatici

O filmare in care o fetita de 12 ani, dintr-un pluton de executie, impusca cinci femei, printre care si un medic care a refuzat sa trateze teroristii, a ingrozit mapamondul.

"Cele cinci au fost executate de un pluton de executie in tabara al-Ghazlani. Se crede ca aceasta este primul gen e executie de acest tip pusa in practica de o fetita din interiorul Statului Islamic", a aratat o sursa locala.

ziare.com

Fetita a fost supranumita Jihadi Jane Junior, dupa un terorist britanic, calau al gruparii teroriste, care a fost ucis de o drona, scrie ziare.com.

Statul Islamic a mai folosit si baieti tineri in inregistrarile sale propagandistice. Luna trecuta, un baiat a fost infatisat aruncand in aer patru captivi. Cel putin alti doi baieti au fost filmati cand decapitau ostaticii Statului Islamic.
 

 

Sursa: Daily Mirror, Data publicarii: 4 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Statul islamic, executii, jihadisti, terorism, copii, orfani,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed