Iubitul a parasit-o inainte de nunta, desi erau impreuna de 10 ani. Gestul laudabil prin care fata si-a transformat deceptia

Ultimul update: Sambata 23 Ianuarie 2016 07:12
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2016 08:05
Categorie: Internaţional

O tragedie sentimentala a unei mirese din Statele Unite s-a transformat in motiv de bucurie pentru sute de oameni ai strazii.
 

Mai exact, femeia a fost parasita de logodnicul ei cu doar cateva saptamani inaintea nuntii. Cum vestea a venit prea tarziu ca sa mai recupereze vreun ban, mireasa a ales sa doneze totul.

Asa a inceput evenimentul care se anuntase a fi momentul vietii pentru un cuplu de americani. Cu toate acestea trupa, mancarea si localul s-au transformat in gazde pentru 150 de persoane neajutorate din Seatle.

Femeia parasita in ultimul moment a vrut ca cineva sa se bucure de tot ceea ce fusese pregatit pentru nunta ei, asa ca a chemat sute de oameni care duc lipsa de mancare, haine si cu atat mai mult de distractie.

Karen Olsen, mama miresei: "Tot ce si-a dorit a vrut sa se marite cu omul pe care l-a iubit, dar acest lucru nu se va intampla. Asa ca daca nu a putut sa se bucure de nunta ei, este foatre fericita ca a putut sa imparta totul cu altcineva."

Evenimentul fusese organizat pentru 250 de persoane, iar parintii miresei platisera nu mai putin de 32 de mii de dolari pentru petrecerea care a ajuns sa fie donata oamenilor strazii. Cei prezenti la eveniment nu au venit oricum, ci s-au pregatit intens dupa ce au primit haine si incaltaminte din donatii.

Mireasa: "Este foarte interesant si foarte frumos amenajat, sunt bucuroasa ca am putut sa-mi aduc si copiii. S-au distrat pe cinste, s-au aranjat, asa ca aceasta este cea mai distractiva parte a evenimentului pentru mine."

Mireasa nu a aflat nici pana in acest moment motivul despartirii, desi ea si fostul sau logodnic aveau o relatie de peste 10 ani.

Verighetele 3D si caricaturi drept marturii, ultimele tendinta pentru miri. Cat costa inelele care isi schimba culoarea

Verighetele 3D si caricaturi drept marturii, ultimele tendinta pentru miri. Cat costa inelele care isi schimba culoarea

arme

Rachetă antitanc, explozibil, puști și veste antiglonț. Unde au descoperit polițiștii acest arsenal

Imamul suspectat pentru atacul din Barcelona, legături cu teroriștii din Madrid

Actorul de comedie Jerry Lewis a murit la 91 de ani

mașină Belgia

O maşină a intrat într-un grup de oameni, la o petrecere din Belgia

Un elicopter de pompieri s-a prăbuşit în Portugalia

Marș anti-rasism cu 30.000 de oameni în Boston