Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Israelul le cere cetatenilor sai sa paraseasca Turcia cat mai curand posibil. Avertismentul lansat

israel

Israelul le-a cerut luni cetatenilor sai aflati in Turcia sa plece 'cat mai curand posibil' din aceasta tara in cadrul unei recomandari revizuite de calatorie care indica riscul de noi atacuri dupa cel din 19 martie, de la Istanbul.

Trei turisti israelieni si un iranian au fost ucisi in atacul de la Istanbul, fapt care a determinat biroul pentru combaterea terorismului din cadrul guvernului israelian sa emita o avertizare generala de calatorie de nivel 3 pentru Turcia.

Intr-o declaratie a biroului israelian, alerta a fost ridicata luni la nivelul 2, indicand o 'amenintare semnificativa concreta' privind posibile atacuri ale Statului Islamic sau ale unor grupari similare impotriva unor obiective turistice turcesti, fara mentiona ce a determinat alerta.

Potrivit declaratiei, israelienii ar trebui sa evite sa mearga in Turcia si, daca se afla deja in aceasta tara, 'sa plece cat mai curand posibil'. In cazul instituirii unei nivel de alerta 1 de catre Israel, aceasta ar insemna ca cetatenii israelieni ar fi fost sfatuiti sa paraseasca Turcia imediat.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 28 Martie 2016
Citeste mai multe despre: turcia, israel, alerta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed