Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Putin savureaza haosul politic din SUA. Ce glume a facut despre secretele "divulgate" de Trump lui Lavrov la Casa Alba

Vladimir Putin

Vladimir Putin a ras de haosul politic din SUA, relateaza BBC comentand declaratiile facute de presedintele rus miercuri cand s-a oferit sa puna la dispozitia congresului american transcrierea intalnirii dintre Trump si Lavrov.

In timp ce Washingtonul se clatina sub scandalul presupuselor legaturi dintre Trump si Rusia, Vladimir Putin face glume, relateaza BBC.

''Am vorbit cu Lavrov astazi. Voi fi obligat sa-l cert pentru ca nu a impartasit aceste secrete cu noi. Nici cu mine, nici cu reprezentanti ai serviciilor de informatii ruse. A fost foarte urat din partea lui'', a declarat Putin ironic in cadrul unei conferinte de presa. 

"Nu ma pot abtine sa simt ca Kremlinul iubeste acest scandal. Putin l-a certat pe Lavrov ca nu i-a comunicat secretele pe care i le-ar fi spus Trump" a scris pe Twitter, Steve Rosenberg, corespondent BBC in Rusia.

"In 2014, Obama a descris Rusia drept o putere regionala. I-a durut pe rusi. Acum Putin savureaza haosul politic din SUA" a mai comentat Rosenberg.

"O transcriere a discutiei dintre Trump si Lavrov oferita de Kremlin nu va sfarsi aceasta criza. Moscova stie asta. Oferta lui Putin este o alta ironie la adresa SUA", a mai comentat acesta

Putin a respins controversa legata de potentiala divulgare de informatii clasificate de catre Donald Trump, afirmand ca Statele Unite trec printr-o perioada de ''schizofrenie politica'' in crestere si ca lui Trump nu i se permite sa-si desfasoare activitatea in mod adecvat.

''E greu de imaginat ce altceva mai pot inventa acesti oameni care produc astfel de prostii si tampenii'', a mai spus Putin.

''Ceea ce ma surprinde este ca ei agita situatia politica interna folosind slogane antirusesti. Fie nu inteleg daunele pe care le provoaca propriei tari, caz in care sunt pur si simplu prosti, fie inteleg totul, si atunci sunt periculosi si corupti'', a continuat presedintele rus.

 

 

Sursa: BBC, Data publicarii: 18 Mai 2017
Citeste mai multe despre: vladimir putin, rusia, sua, glume, trump, lavrov,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed