Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ghidul Statului Islamic pentru "lupii singuratici din Occident". Cum ii invata sa nu fie depistati de fortele de securitate

ISIS

Un manual postat pe internet de Statul Islamic ii invata pe aspirantii la jihad din Occident cum sa evite sa fie identificati de fortele de securitate.

Astfel, jihadistii din Statul Islamic ii invata pe "lupii singuratici din Occident" cum sa evite sa fie identificati, in timp ce isi pun la cale atacurile, instructiunile mergand pana la renuntarea la barbi, purtarea de haine in stil occidental si chiar de cruciulite crestine la gat, informeaza marti agentia macedoneana MIA, relateaza Agerpres.

Manualul are 58 de pagini si poarta titlul 'Ghid de siguranta si securitate pentru mujahedinul lup singuratic'.

"Nu este nicio indoiala ca astazi, in epoca lupilor singuratici, fratii din Occident trebuie sa stie unele lucruri importante despre siguranta pentru a-si asigura succesul operatiunilor. Noi credem ca multi frati nevorbitori de araba il vor considera interesant si il pot aplica in operatiunile lor binecuvantate. Daca puteti evita sa purtati barba, qamis (tunica), sa folositi miswak (periuta de dinti traditionala) si sa aveti o carte de dhikr (rugaciune musulmana) la voi, este mai bine. Va este permis sa purtati lantisoare cu crucea crestina. Asa cum stiti, crestini sau chiar occidentali atei cu trecut crestin poarta cruciulite la gat. Insa nu purtati cruciulita daca aveti nume musulman pe pasaport, pentru ca poate parea ciudat", se spune in ghid.

Acesta mai include recomandari despre unde pot fi ascunse pasapoarte false si despre folosirea cluburilor de noapte cu muzica asurzitoare, considerate cele mai bune locuri pentru "a discuta in secret detaliile unei operatiuni".
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 12 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Occident, musulmani, Statul Islamic, jihadisti, ghid,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed