Ads by INTERNET PROTV

Gerard Butler, in vizita la o baza militara din California: "Va apreciem pentru faptul ca invatam atatea de la voi"

Embed:

Aflat in plin turneu de promovare a celor mai noi filme ale sale, Zeii Egiptului si Cod Rosu la Londra, actorul Gerard Butler s-a oprit si la baza militara Pembelton, din California.

Aici, a asistat la o demonstratie de arte martiale a puscasilor marini si chiar le-a demonstrat una dintre miscarile pe care le-a etalat in filmul 300 - Eroii de la Termopile.

Actorul scotian a fost invitat de onoare la o demonstratie de arte martiale, organizata de puscasii marini. Extrem de incintat, Gerard Butler a povestit ca fostii soldati americani i-au fost de mare ajutor la coregrafia scenelor de lupta din numeroasele sale filme de actiune.

Gerard Butler, actor: "A fost extraordinar! E grozav sa vezi asa ceva! Multi dintre cascadorii cu care lucrez sunt fosti puscasi marini, asa ca multe dintre miscarile pe care le fac, le-am invatat de la ei. "

Starul a vrut sa ia si el parte la "actiune", asa ca a facut o demonstratie a "loviturii spartane", una dintre miscarile pe care le-a folosit in scenele de actiune din filmul 300 Eroii de la Termopile.

Gerard Butler, actor: Nu voi uita niciodata aceste momente. Este si motivul pentru care venim aici, ca sa aratam ca va apreciem pentru faptul ca invatam atatea de la voi. Iar cand vezi cata daruire pun in tot ceea ce fac, este extraordinar!

Starul si-a demonstrat aprecierea, stand rabdator la poze si dand autografe minute in sir.

Gerard Butler se afla in plin turneu de promovare al celor mai noi filme. Este vorba despre Gods of Egypt - Zeii Egiptului, care ruleaza deja la noi, si filmul de actiune London Has Fallen - Cod Rosu la Londra, o pelicula de actiune care are premiera in Romania pe 18 martie.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 1 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Gerard Butler, filme, militari,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed