Ads by INTERNET PROTV

Fratii Abdeslam filmati distrandu-se "cu alcool si fete blonde" chiar inainte de atentatele din Paris. Marturia prietenilor

fratii Abdeslam

Un clip in care fratii Abdeslam pot fi vazuti consumand alcool, fumand si distrandu-se cu fete, intr-un club de noapte, a fost dat publicitatii. Filmarea a fost realizata cu cateva luni inainte de a lua parte la atentatul terorist de la Paris.

Brahim Abdeslam poate fi vazut cu o tigara in mana, dansand cu o tanara blonda, in timp ce fatele lui, Salah, danseaza langa el, in clipul filmat intr-un club din Bruxelles. La cateva luni dupa acest moment, Brahim se arunca in aer in fata cafenelei din Paris, in timp ce prietenii lui teroristi, simpatizanti ISIS, macelareau in capitala Frantei 130 de oameni.

Salah Abdeslam, care ar fi fost si el implicat in atacurile teroriste, a fost capturat luna aceasta, in urma unui raid al trupelor speciale in cartierul Molenbeek din Bruxelles, doar cu cateva zile inainte de atentatele din acest oras, soldate cu 35 de morti si sute de raniti.

Filmarea a fost facut cu opt luni inainte de masacrul de la Paris, iar in ea extremistii pot fi vazuti bucurandu-se din plin de stilul de viata dispretuit atat de mult de ISIS. Fratii danseaza pe muzica rapperului lor preferat - Lacrim - intr-un club de noapte de pe Louise Avenue, din Bruxelles.

Clipul a fost obtinut de Nina Dos Santos, de la CNN, si a fost filmat de prietenii celor doi frati, care i-au si descris pe acestia ca fiind "persoane foarte dragute", care "isi traiau viata din plin".

Dar dupa acest moment, fratii Abdeslam s-au radicalizat, renuntand la bautura si petrecand foarte mult timp rugandu-se acasa.

Cei doi prieteni ai teroristilor de la Paris care au vorbit pentru CNN si care si-au dat numele fictive Karim si Rachid, au povestit cat de bine se distrau cu acestia pe cand fratii detineau o cafemea, unde urmareau toate meciurile echipei preferate, Real Madrid. Deseori organizau jocuri de carti, consumau alcool si fumau.

fratii Abdeslam

Karim a spus: "L-am vazut pe Salah glumind, consumand si fumand. Dar cel mai mult iubea femeile. Avea mare trecere la femei si acum un an avea o iubita."

Rachid a spus despre filmarea facuta in club: "Atunci i-am vazut ultima bata consumand alcool. Au devenit dupa aceea foarte religiosi. Vinerea mergeau la moschee, iar in rest se rugau acasa."

Bahrim s-a aruncat in aer in fata cafenelei Comtoir Voltaire, in timpul atentatelor care au lovit mai multe puncte din oras. La inceputul acestei luni, la patru luni dupa atacuri, el a fost inmormantat de familie la Bruxelles. Salah a fost, timp de patru luni, cel mai urmarit terorist, fiind capturat in prima jumatate a acestei luni.

 

Sursa: CNN, Data publicarii: 28 Martie 2016
  • fratii Abdeslam
  • fratii Abdeslam
Citeste mai multe despre: fratii Abdeslam, Brahim Abdeslam, Salah Abdeslam,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed