Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Fotoliul care face masaj japonez si casa modulara ce poate fi ridicata oriunde, la un targ din Londra

targ locuinte Londra

Un fotoliu care iti face masaj in stil japonez, mobilier inspirat din stilul anilor '60 si numeroase modele de case inteligente - sunt doar cateva dintre atractiile targului "Locuinta ideala", de la Londra.

"Arca" - casa modulara a viitorului - poate fi ridicata oriunde, din parti prefabricate ce se imbina in functie de dimensiunile si de designul ales. Constructorul foloseste numai materiale ecologice, care reduc la minimum consumul de electricitate si de gaze. Un sistem inteligent uda gazonul de pe acoperis cu apa curenta, atunci cand e frumos afara. Pe timp ploios, insa, strange apa pentru uz casnic.

David Richards, manager de proiect: "Constructia este echipata cu cele mai noi tehnologii si reduce atat de mult costul de intretinere, incat, in timp, iti recuperezi banii investiti."

"Arca" a fost amenajata in interior de o compania de design din Danemarca, ce a folosit cu precadere lemn si textile in tonuri neutre. Mobilierul inteligent se "ascunde" in pereti, pentru a oferi, in caz de nevoie, mai mult spatiu.

In materie de mobilier pentru bucatarii, 2016 readuce in atentie stilul anilor '60, insa in culori actuale si incluzand, bineinteles, cele mai noi electrocasnice.

Barry Rourke, reprezentant Betta Living: "Accesoriile metalice, in special cele din cupru, sunt din nou la moda. Plitele cu inductie continua sa fie extrem de populare."

Vizitatorii au aflat si care sunt tendintele in materie de gradinarit.

Tom Wheatcroft, designer peisagist: "Anul acesta, se poarta plantele bogate, cu frunze ample, insa in combinatii cat mai naturale. De data aceasta, plantele primesc mai multa atentie decat restul elementelor de design din gradina."

Iar dupa truda din gradina, ce poate fi mai placut decat sa te relaxazi intr-un fotoliu care iti face masaj? Fotoliul inteligent scaneaza corpul si detecteaza unde trebuie sa actioneze pentru a elimina disconfortul.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Martie 2016
Citeste mai multe despre: targuri, locuinta ideala, londra, case inteligente,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed