Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Focuri de arma langa Casa Alba. CNN: Un suspect a fost impuscat, iar o femeie a fost ranita de srapnel. VIDEO

capitol

Focuri de arma au fost auzite luni la Washington, pe Capitoliu, potrivit unor surse din cadrul Senatului SUA, informeaza agentiile internationale de presa. Un suspect ar fi incercat sa patrunda in zona inarmat.

UPDATE 23:30 Surse din Politie au declarat pentru CNN ca suspectul in cauza - un barbat - a incercat sa treaca de portile de intrare de la Capitoliu, dotate cu detectoare de metale, inarmat, moment in care s-a declansat alarma. Un ofiter de securitate i-a luat arma. Imediat, suspectul a fost impuscat de un politist al Capitoliului.

UPDATE 22:40 CNN anunta ca persoana ranita nu este un politist, ci o femeie care se afla in zona, care a fost atinsa de srapnel. Atacatorul a fost impuscat si transportat la spital.

Politia a anuntat ca este vorba despre "un incident izolat" si nu reprezinta o amenintare pentru siguranta publica.

Atat Casa Alba cat si Colina Capitoliului au fost inchise dupa ce in zona au fost auzite focuri de arma, transmit agentiile internationale de presa.

Focuri de arma au fost auzite in centrul pentru vizitatori de la Capitoliu unde angajatilor li s-a recomandat sa se ascunda.

Congresul SUA se afla in vacanta de Pasti, in cladire fiind prezenti doar cativa senatori.

Un politist a fost impuscat, insa nu este ranit grav, iar atacatorul a fost arestat, informeaza AP.

Pentru a intra in Capitoliu sau in Casa Alba, vizitatorii trebuie sa treaca printr-un detector de metale, iar armele nu sunt permise in interiorul cladirilor.

 

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Martie 2016
Citeste mai multe despre: focuri de arma, washington,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed