Parintii tinerei de 20 de ani, ucisa in Italia, stiau ca aceasta este in Cluj. "Sotul ei a luat-o. Cred ca era proxenet"

×
Codul embed a fost copiat

O romanca de 20 de ani, din Arges, a fost ucisa in Italia, iar anchetatorii cred ca au de-a face cu un criminal in serie. In urma cu cinci luni, o alta romanca a fost omorata intr-un mod asemanator, in acelasi oras, Salerno.

Romancele s-ar fi prostituat, sustin politistii italieni, care iau in calcul si o razbunare a proxenetilor din zona, furiosi ca-si pierdeau clientii.

Mariana Szekeres locuia de putin timp in Salerno, impreuna cu sotul ei cu 14 ani mai in varsta si cu doi prieteni de-ai lui. Cunoscutii ii anuntasera disparitia pe 1 mai. Trupul tinerei de 20 de ani a fost gasit acum cateva zile, la marginea orasului. Fusese decapitata si abandonata fara haine, pe un camp, spun criminalistii. Anchetatorii italieni sustin ca Mariana era prostituata. Acasa, in Arges, familia ei stia ca fata s-ar fi mutat in Cluj dupa casatorie.

Mihaela Tudor, mama Marianei: "El nu prea o lasa sa vorbeasca cu noi. Eu nu am stiut niciodata ce face ea in Italia. A fost o fata cuminte, i-am luat de toate. A fortat-o el sa se prostitueze. Ea spunea ca e in Cluj, ca e bine."

Citește și
crima arad
Adolescent de 15 ani, retinut dupa ce a omorat in bataie o batrana din Arad. Filmul tragediei
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Radu Tudor, tatal Marianei: "Noi ne-am imprumutat la banca sa ii luam ei masina, sa faca facultatea. Baiatul asta a luat-o de langa noi si a dus-o in Italia. Eu cred ca el era proxenet, cu asta se ocupa, si a pus-o sa se prostitueze acolo."

Raluca Danciu, sora Marianei: "Sotul ei ne-a povestit ca intr-o seara a plecat ea sa bea un suc cu fetele si a fost urcata intr-o masina si dusa cine stie unde."

Cazul Marianei seamana izbitor cu cel al Alinei Roxana Rapa, o romanca din Galati, de 34 de ani, si ea prostituata, ucisa de Anul Nou, intr-un mod similar, tot in Salerno. Politistii cred ca au de a face cu un criminal in serie. Ambele victime au fost decapitate si dezbracate si posibil violate inainte. Anchetatorii analizeaza acum probele ADN. Ei iau in calcul si posibilitatea ca proxenetii din zona sa le fi executat pe romance pentru ca le luau clientii.

Edmondo Cirelli, deputat: "Prezenta strainilor, a tinerilor delicventi la periferia orasului Salerno face din orasul nostru unul periculos si criminalitatea in provincie a crescut."

Potrivit presei italiene, doi albanezi, doi marocani si o prostituata italianca au fost pana acum audiati in cazul mortii romancei din Arges.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Refugiatul
Refugiatul "minor" care a ucis-o pe angajata unui centru pentru azilanti are, de fapt, 21 de ani. Imagini de la locul faptei

Anchetatorii suedezi l-au acuzat de crima pe imigrantul etiopian care a ucis o tanara de 22 de ani, angajata unui centru pentru refugiati minori, la inceputul anului.

Adolescent de 15 ani, retinut dupa ce a omorat in bataie o batrana din Arad. Filmul tragediei
Adolescent de 15 ani, retinut dupa ce a omorat in bataie o batrana din Arad. Filmul tragediei

Crima la doar 15 ani. Un tanar care a omorat in bataie o batrana din Arad a fost retinut de politisti. Acesta si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor.

Si-a parasit sotul pentru un detinut condamnat la moarte. Ce vrea sa faca acum aceasta tanara din Marea Britanie
Si-a parasit sotul pentru un detinut condamnat la moarte. Ce vrea sa faca acum aceasta tanara din Marea Britanie

Caz incredibil in Marea Britanie: o femeie in varsta de 31 de ani, mama a unui baietel, s-a indragostit de un detinut american, condamnat la moarte pentru crima.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.