Donald Trump si-a dorit tancuri la parada de investire. Conversatiile secrete purtate de echipa sa cu Pentagonul

Donald Trump

 In cadrul paradei de investire din luna ianuarie, Donald Trump si-ar fi dorit sa fie prezente vehicule militare. Se pare ca organizatorii evenimentului au cerut Pentagonului o lista cu vehiculele militare pe care le au in dotare.

 "Am dori cateva poze cu vehiculele militare pe care le-am putea utiliza in cadrul paradei", este mesajul transmis de echipa lui Trump intr-un email confidential publicat de Huffington Post, datat din 13 decembrie 2016.

Pentagonul lucreaza indeaproape de obicei cu comitetul inaugural pentru a planui paradele, insa de obicei ofera suport in ceea ce priveste grupurile muzicale si culorile soldatilor, nu in ceea ce priveste echipamentul militar. Solicitarile pentru echipament militar la paradele de investire trebuie sa fie aprobate de Biroul Secretarului pentru Aparare. In final, echipa lui Trump a decis sa nu formuleze o cerere pentru vehicule militare. In schimb a cerut mai multe avioane de lupta.

Trump a cerut in mod special echipei sale un F35 si un F/A 18 Super Hornet care sa zboare pe deasupra paradei, a scris intr-un mail un oficial din Pentagon, pe 11 ianuarie. Pentagonul a aprobat folosirea ambelor aeronave, dar presedintele SUA nu a mai apucat sa le vada in "actiune" pentru ca zborurile au fost anulate din cauza conditiile meteo nefavorabile.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
FBI are informatii ca asociati ai lui Trump s-au coordonat cu agenti rusi pentru a o sabota pe Hillary. Reactia Casei Albe
FBI are informatii ca asociati ai lui Trump s-au coordonat cu agenti rusi pentru a o sabota pe Hillary. Reactia Casei Albe

FBI are informatii care sugereaza ca asociati ai presedintelui Donald Trump au comunicat cu presupusi agenti rusi, pentru a coordona publicarea de informatii compromitatoare despre campania lui Hillary Clinton, au declarat oficiali americani pentru CNN.

Germania a raspuns acuzatiilor grave aduse de Donald Trump:
Germania a raspuns acuzatiilor grave aduse de Donald Trump: "Nu exista niciun cont de datorii la NATO"

Ministrul german al Apararii Ursula von der Leyen a respins duminica revendicarea presedintelui american Donald Trump potrivit careia Germania datoreaza NATO si Statelor Unite ”sume uriase” de bani in schimbul apararii pe care acestea i-o asigura.

Angela Merkel s-a intalnit pentru prima data cu Donald Trump la Casa Alba. Moment stanjenitor in timpul discutiilor. VIDEO
Angela Merkel s-a intalnit pentru prima data cu Donald Trump la Casa Alba. Moment stanjenitor in timpul discutiilor. VIDEO

Donald Trump a tinut sa-i multumeasca cancelarului Angela Merkel pentru angajamentul luat de aceasta in vederea cresterii cheltuielilor militare ale Germaniei, tocmai pentru a respecta obiectivul stabilit de aliatii NATO de 2% din PIB pentru Aparare.

"Nu putem sa avem niciodata incredere in Rusia". Trimisul lui Trump la ONU se opune imbunatatirii relatiilor cu Kremlinul

Dezghetul din relatiile americano-ruse anuntat de Donald Trump ar putea ramane doar o promisiune de campanie, sugereaza ultimele declaratii ale diplomatilor.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.