Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Donald Trump, mesaj dur pe Twitter la o zi dupa intalnirea cu Merkel: Germania are datorii imense catre NATO

Embed:

Berlinul datoreaza sume imense de bani catre NATO, a anunta sambata pe contul sau de Twitter presedintele SUA, Donald Trump.

"Germania datoreaza sume imense de bani. NATO & Statele Unite trebuie sa fie platite pentru apararea puternica si foarte costisitoare pe care o ofera Germaniei!", a scris Trump pe contul sau, la o zi dupa intalnirea pe care a avut-o la Casa Alba cu cancelarul german Angela Merkel.

La conferinta de presa comuna cu Merkel, Trump a declarat ca este "foarte nedrept pentru Statele Unite" ca aliatii europeni profita de pe urma sumelor pe care SUA le aloca apararii. "Aceste tari trebuie sa plateasca ceea ce datoreaza", a declarat el vineri, multumindu-i totodata cancelarului Merkel pentru angajamentul Germaniei de a-si spori contributia la bugetul NATO alocand 2% din PIB pentru cheltuielile de aparare. =

Intr-un alt mesaj postat pe Twitter, Trump s-a referit si la intrevederea pe care a avut-o cu cancelarul Merkel. "In pofida a ceea ce ati auzit din STIRILE FALSE, am avut o intrevedere GROZAVA cu cancelarul german Angela Merkel", a mai scris el.
 

 

 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 18 Martie 2017
Citeste mai multe despre: donald trump, nato, angela merkel,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed