Donald Trump, laudat de Vladimir Putin si cetatenii rusi. Miliardarul e considerat "destept", "talentat" si "simpatic"

×
Codul embed a fost copiat

"Ar putea fi Rusia tara de suflet a lui Donald Trump?" - este intrebarea de pe buzele multora, dupa replicile dintre candidatul republican si Vladimir Putin.

In plus, nu doar seful de la Kremlin sustine ca Trump ar fi potrivit pentru Casa Alba. Si cetatenii rusi par sa aiba aceeasi parere. Intre Donald Trump si Vladimir Putin pare sa exista o admiratie reciproca.

"Este o persoana desteapta si talentata. Nu exista niciun dubiu", spune Vladimir Putin despre Trump. "Imi place de el pentru ca mi-a spus ca sunt un geniu. A declarat ca Trump este un lider adevarat", afirma, la randul sau, Donald Trump. 

Si oficialii rusi par sa stie care este opinia sefului de la Kremlin.

"Lui Putin ii plac persoanele sincere, directe si deschise, cum este, de altfel, si Donald Trump", a declarat Fyodor Lukyanov, consilier in politici.

Citește și
Donald Trump
Bufoneria din campania electorala a lui Donald Trump are efect de bumerang. Cum l-au imitat mai multi actori de comedie
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Intr-un studiu realizat recent in tarile G20, cetatenii au spus ca o prefera pe democrata Hillary Clinton in fruntea Statelor Unite. Exceptie fac insa rusii.

"Interesant la el este faptul ca isi doreste un progres in relatiile cu Rusia. Poate nu va fi o apropiere intre aceste doua tari, dar va exista cel putin un dialog", este de parere un cetatean rus.

"Trump este un tip simpatic si vorbeste frumos despre Putin. Isi doreste schimbari pozitive in America", adauga un alt cetatean rus.

O simpatie aparte pentru Donald Trump arata si specialistii din Orientul Mijlociu. Emiratele Arabe ar avea de castigat de pe urma politicii externe propuse de candidatul republican.

"Pentru noi este cat se poate de benefic acest proiect cu "America, pe primul loc". Asa ca, daca isi doreste acest lucru, va face fericiti foarte mult oameni, in special in aceasta parte a lumii", explica profesorul Abdulkhaleq Abdulla.

Trump a promis ca prin proiectul "America, pe primul loc" va face din inamici, prieteni si ca nu se va grabi sa trimita trupe in zonele de razboi. A criticat "confuzia si slabiciunea" politicii externe duse de Barack Obama si a spus ca va spulbera gruparea Stat Islamic.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Mesajul transmis de Donald Trump aliatilor SUA, inclusiv Romaniei.
Mesajul transmis de Donald Trump aliatilor SUA, inclusiv Romaniei. "Daca ajung presedinte, veti plati"

Sub sloganul "America, pe primul loc", Donald Trump si-a facut cunoscute principalele idei de politica externa. Trump a promis ca ca va face din inamici, prieteni si din prieteni aliati si ca nu se va grabi sa mearga la razboi.

Bufoneria din campania electorala a lui Donald Trump are efect de bumerang. Cum l-au imitat mai multi actori de comedie
Bufoneria din campania electorala a lui Donald Trump are efect de bumerang. Cum l-au imitat mai multi actori de comedie

Donald Trump si-a ironizat pe parcursul campaniei electorale contra-candidatii atat prin vorbe, cat si prin gesturi. Cele mai discutate momente au fost insa cele in care isi imita adversarii.

Victorii pe linie ale lui Trump la alegerile din SUA:
Victorii pe linie ale lui Trump la alegerile din SUA: "Sunt candidatul absolut". Rezultatul obtinut de Hillary Clinton

 Donald Trump a castigat marti alegerile primare republicane in cinci state din nord-estul SUA, dupa victoriile obtinute in Rhode Island si Delaware, relateaza AFP si DPA.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.