Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Donald Trump, atac la Hillary Clinton: "Deciziile ei incompetente au provocat morti si au dus la aparitia ISIS"

Donald Trump - Getty Images

Daca ar fi sa spui ceva frumos despre Donald Trump, poti sa ii acorzi constanta. Donald Trump e mereu socant in declaratii, indiferent de context, persoane sau momente ale zilei.

Donald Trump a acuzat-o recent intr-un interviu pe Hillary Clinton ca "mizeaza prea mult pe faptul ca este femeie" si ca prin "actiunile ei si deciziile incompetente, luate ca membru al administratiei Obama, a dus la aparitia ISIS, migratie si moarte.

"Mizeaza prea mult pe faptul ca e femeie, stie ca doar asa poate fi aleasa. Nu sunt convins ca o mai poate invinge si altcineva in afara de mine. N-a fost deloc o perioada buna pentru ea si Bill . Si doar eu vorbesc despre probleme lui. Ceea ce a facut el e groaznic, mai ales daca ea va alege sa mizeze pe faptul ca e femeie", a mai spus Trump.

"Am mai mult respect pentru femei decat Hillary Clinton, cum sa imi spuna ea ca sunt misogin", a incheiat apoteotic Trump.

Acuzatiile sunt doar o mica parte a tabloului electoral al posibilului candidat republican. Trump i-a avertizat pe sirieni ca-i va trimite inapoi daca vor fi alesi si i-a anuntat pe mexicani ca le va construi un gard la granite si ii va obliga sa il plateasca.

 

Some of the most controversial statements from Donald Trump

Posted by The Independent on Sunday, January 3, 2016

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 4 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Donald Trump, Hillary Clinton, declaratii,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed