Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Declaratiile antimusulmane ale lui Trump, folosite de o organizatie islamista pentru a recruta adepti. Legatura cu Al Qaida

Donald Trump - GETTY

Militiile islamiste somaleze al-Shabaab au difuzat un film de propaganda sub forma unui documentar despre nedreptatile rasiale din SUA, in care apare candidatul republican la investitura pentru Casa Alba, Donald Trump.

In acest film de propaganda, cu o durata de 51 de minute, apar imagini cu Trump din luna decembrie, cand a cerut interzicerea tuturor musulmanilor in tara sa, in timp ce sustinatorii sai aplaudau. Donald Trump apare intre doua clipuri in care poate fi vazut liderul militant Anwar al-Awlaki, ucis de o drona in Yemen, in 2011, care spune ca musulmanii din Statele Unite au de ales intre a pleca in tari islamice sau a ramane sa lupte impotriva Occidentului.

Filmul a fost distribuit vineri pe Twitter de catre Fundatia Media al-Kataib, organizatie islamista militanta, a mentionat SITE.
Reuters aminteste ca apelul lui Trump de a interzice accesul musulmanilor in SUA a fost ferm condamnat de oamenii politici americani si a provocat un scandal international. Totodata, au existat critici conform carora opiniile lui Trump ar putea fi folosite de militanti islamici in scopuri propagandistice.

declaratii Trump

Al-Shabaab, care vizeaza sa inlature de la putere guvernul Somaliei, sprijinit de Occident, si sa impuna o versiune stricta a legii islamice Sharia, are legaturi cu reteaua terorista internationala Al Qaida si a desfasurat atacuri in Kenya si Etiopia.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 2 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Al-Shabaab, Donald Trump, musulmani,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed