Curtea regala britanica este in sarbatoare. Ce cadouri ar putea primi micul print George, la un an de la nastere

×
Codul embed a fost copiat

E sarbatoare, marti, la palat: micul print George implineste un an. Iar parintii lui, ducele si ducesa de Cambridge pregatesc un eveniment in cerc restrans, la palatul Kensington, alaturi de familie si prietenii apropiati.

De la eveniment nu va lipsi, se pare, nici regina Elisabeta. Micul George este al treilea in ordinea succesiunii la tron, dupa bunicul sau, printul Charles si tatal sau, William.

Chiar daca abia marti implineste un an, micul print nu a stat departe de atributiile casei regale. La doar 8 luni si jumatate, isi insotea parintii in prima sa vizita oficiala, in Australia si Noua Zeelanda.

"Sper ca George nu va tine treji. Are obiceiul sa fie destul de galagios in jurul orei 3 dimineata si as putea sa jur ca l-am auzit imitand ritualul Haka", a spus printul William.

Un copil sanatos si plin de viata - asa l-au descris parintii, dar si jurnalistii care au avut ocazia sa il zareasca. Printul William a povestit - intr-un interviu acordat postului CNN - ca a avut emotii, atunci cand l-a prezentat pe George lumii intregi, la numai o zi dupa nastere.

Citește și
Printul Charles
"Romania e o parte speciala a lumii". De ce printul Charles a devenit cel mai bun turist din tara noastra
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Printul William: "Eram atat de extaziati si eu, si Catherine, incat am fost fericiti sa il aratam oricui voia sa il vada. Nu este o situatie in care sa imi faca placere sa fiu, dar asta este datoria mea, in pozitia in care ma aflu. Ma bucur doar ca n-a tipat din toti rarunchii de la inceput pana la sfarsit."

Venirea sa pe lume, in 22 iulie 2013 a starnit un adevarat val mediatic, dar si o avalansa de pariuri. Intreaga lume specula care va fi numele micului print. George a fost inca de la inceput printre favorite.

George este un nume traditional in Regatul Unit, cu mare semnificatie pentru familia regala. Pana acum, sase monarhi britanici l-au purtat, printre ei si regele George al VI-lea, tatal reginei Elisabeta a II-a. Mai mult, George este si unul dintre prenumele printului Charles, bunicul baietelului.

Chiar daca petrecerea de marti va fi una restransa, directorul unui magazin din Los Angeles a facut o lista cu diverse daruri pe care le-ar putea primi celebrul sarbatorit. Cum ar fi o pereche de ochelari de soare sau o bavetica pe care scrie "doctor in devenire."

Courtney Saavedra, directorul unui magazin de jucarii: "Vrei sa te asiguri, atunci cand faci un cadou, ca acesta este diferit de celelalte, ca iti reflecta personalitatea, dar in acelasi timp sa fie ceva ce un copil o sa adore."

Pana va invata sa conduca, George s-ar putea distra si cu o masina cu telecomanda, spun specialistii din industria jucariilor, sau se poate relaxa ascultand un CD cu muzica de leagan.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Carl Philip, printul
Carl Philip, printul "Playboy" al Suediei, s-a logodit. Regele si regina au trecut cu vederea trecutul viitoarei printese

Urmeaza inca o nunta intr-o monarhie europeana. Carl Philip, printul "Playboy" al Suediei si singurul dintre cei trei copii ai cuplului regal care nu era casatorit, s-a logodit. Nunta va avea loc vara viitoare.

"Romania e o parte speciala a lumii". De ce printul Charles a devenit cel mai bun turist din tara noastra

UN PRINT IN TRANSILVANIA, partea a II-a. Cum salvezi de la disparitie o intreaga civilizatie? Inveti cat mai multi oameni sa ii iubeasca valorile. Printul Charles incearca sa faca asta in tara noastra, pentru a-i salva civilizatia traditionala.

Printul Charles despre Romania:
Printul Charles despre Romania: "E o tragedie sa ridici cladiri din sticla". Interviu cu mostenitorul coroanei britanice

UN PRINT IN TRANSILVANIA, partea I. Radacinile familiei l-au adus pe Printul Charles in Romania. Surpriza pentru Print a fost sa gaseasca aici un spirit aproape intact al vremurilor cand omul traia autentic, cu masura, in mijlocul si cu ajutorul naturii.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.