Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Creatura bizara in adancurile Golfului Mexic! Vezi VIDEO

peste gigant
Embed:

In Golful Mexic traiesc vietati care mai de mare mai ciudate. O demonstreaza imaginile de-a dreptul impresionante, surprinse de o echipa de cercetatori.

Cu ajutorul unei camere de filmat speciale, oamenii de stiinta au reusit sa surprinda celebrul peste vasla la adancimi foarte mari.

Specialistii spun ca este pentru prima data cand reusesc performanta de a filma un asemenea exemplar inotand la asa o adancime. De obicei, pestele vasla poate fi observa la suprafata apei.

"Am vazut o chestie lunga, subtire si luminoasa. Initial am crezut ca era un cablu de la aparatura. Am dat un zoom la camera si atunci am realizat ca era un peste", a declarat unul dintre cercetatori.

"Foarte interesant era modul in care pestele inota. Se unduia intr-o maniera absolut spectaculoasa. Era un peste vasla care ajungea la o lungime cuprinsa intre 5 si 10 metri", a continuat acesta.

Cercetarile efectuate in Golful Mexicului fac parte dintr-un proiect realizat de oamenii de stiinta de la Louisiana State University, ajutati de cateva companii petroliere si energetice, care au asigurat aparatura de specialitate.

Pestele vasla este sursa multor legende marine. Acest gen de peste este foarte rar intalnit, el ajungand si pana la 17 metri lungime.

 

Sursa: BBC NEWS, Data publicarii: 18 Februarie 2010
  • 8 Comenteaza
Citeste mai multe despre: curiozitati,

Comentarii(8)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61798811
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed