Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ce au gasit la 3,7 km sub suprafata Oceanului Indian echipele care cauta epava zborului MH 370

MH 370 - Guardian

La 3,7 km sub suprafata Oceanului Indian, echipele care cauta epava avionului MH 370 au gasit ceva cu totul neasteptat.

Cautarile avionului Malaysia Airlines ce a disparut in luna martie a anului 2014 au dus la o noua descoperire, ce nu are insa nicio legatura cu cazul original.

De aceasta data, sonarul care cauta ramasitele MH370 pe fundul Oceanului Indian a dat de o nava de fier ce ar fi disparut la sfarsitul secolului 19.

Echipa condusa de experti din Australia continua sa caute epava avionului a carui disparitie a dus la cel mai mare mister al aviatiei moderne. MH370 a disparut pe 8 martie 2014, dupa ce a deviat neasteptat de la ruta Kuala Lumpur - Beijing. 239 de suflete erau la bord.

In luna iulie a anului trecut, o bucata din aripa avionului Boeing 777 a ajuns pe plaja insulei Reunion. De-atunci insa nu s-a mai gasit nicio alta dovada a prabusirii aeronavei.

Pe 19 decembrie, sonarul a identificat tot o ambarcatiune scufundata, a doua de acest gen dupa ce in mai o ancora a dat false sperante cautatorilor.

Teoriile despre disparitia zborului MH370 sunt in continuare diverse, de la o defectiune majora tehnica pana la un act sinucigas comis de unul dintre piloti.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 13 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: MH 370, Malaysian Airlines, avion,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed