Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ce au descoperit langa trupul mumificat al germanului gasit pe iahtul sau. Ultimul mesaj pe care i l-a scris sotiei sale

neamt mumificat

Manfred Fritz Bajorat, 59 de ani, a fost gasit de doi pescari la bordul iahtului sau, in Oceanul Pacific, in largul coastelor orasului Barobo, in Surigao del Sur.

Trupul mumificat al unui cetatean german a fost descoperit in iahtul sau care plutea in deriva in largul coastelor filipineze. Autoritatile au gasit si cateva indicii despre viata ascunsa a barbatului.

adavrul sau era langa statia radio, aratand de parca barbatul ar fi incercat sa cheme ajutoare cand l-a surprins moartea, relateaza Daily Mail.

De pe iaht au mai fost recuperate cateva poze in care apare alaturi de familie. Intr-una dintre fotografii, barbatul este inconjurat de sotie, copii si cativa prieteni.

Manfred Fritz

Langa cadavrul barbatului, a mai fost gasit si un ultim mesaj adresat sotiei sale. "Timp de 30 de ani am mers impreuna pe acelasi drum. Apoi, puterea demonilor a fost mai puternica decat vointa de a trai. Ai plecat dintre noi, odihneste-te in pace. Al tau, Mandred" era scris in bilet.

Manfred si sotia sa s-ar fi despartit in 2008, dar doi ani mai tarziu fosta sotie a murit rapusa de cancer. De atunci, oamenii cred ca de atunci barbatul s-a izolat si a plecat pe mare.

 

 

Sursa: Mirror, Data publicarii: 5 Martie 2016
Citeste mai multe despre: iaht, mumificat, scrisori, neamt, mesaj, scrisoare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed