Bataie la Ierusalim, intre preotii greoco-ortodocsi si cei armeni!

×
Codul embed a fost copiat

Repriza pugilistica in toata regula, duminica, tocmai in cel mai respectat lacas de cult al crestinilor: Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim.


Preotii greoco-ortodocsi si cei armeni au incins o bataie strasnica, silind zeci de militari si politisti evrei sa intervina pentru a-i desparti.

Calugarii, preotii si pelerinii au uitat complet de cele duhovnicesti: s-au tras de par si de barbi, si-au smuls sutanele, s-au pocnit cu lumanari si alte obiecte de cult.

Totul pare sa fi pornit de la refuzul armenilor de a le permite grecilor sa-si plaseze un calugar langa mormantul lui Isus.

Regulile de coabitare intre diversele biserici crestine au fost stabilite in 1852 de otomani, de atunci fiind imposibila orice modificare.

Citește și
Canabis
Trei viitori preoti, prinsi cultivand canabis din Olanda
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Tocmai pentru evitarea conflictelor, cheile Bisericii sunt de sapte secole in mainile a doua familiii musulmane. Totusi, din cand in cand, mai ales la sarbatori, se lasa cu paruieli.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Preotii din toata lumea poarta straie
Preotii din toata lumea poarta straie "made in Romania"

Este vorba despre un atelier de croitorie, vestit in toata lumea. Maicutele lucreaza straie bisericesti si au comenzi de la preoti care slujesc in Grecia, Italia, Spania sau America.

Trei viitori preoti, prinsi cultivand canabis din Olanda
Trei viitori preoti, prinsi cultivand canabis din Olanda

Patru studenti nu au vrut sa intre in contact cu lumea intrelopa sau cu traficantii de droguri, asa ca au decis sa-si creasca singuri stupefiantele si au plantat intr-un canal de irigatii seminte de cannabis aduse din Olanda.

Pacatosii cu sutana: nici preotii nu sunt usa de biserica!
Pacatosii cu sutana: nici preotii nu sunt usa de biserica!

Desi romanii ii vad pe preoti drept cele mai oneste persoane, realitatea contrazice de multe ori aceasta perceptie.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.