Ads by INTERNET PROTV

Autorul masacrului de la biserica din Carolina de Sud, condamnat la moarte. "Am simtit ca asta trebuie sa fac si inca simt"

Dylann Roof, condamnat la moarte - agerpres

Barbatul care in iunie 2015 a ucis noua persoane de culoare intr-o biserica din Charleston, statul Carolina de Sud, a fost condamnat la moarte, dupa ce juratii au deliberat timp de trei ore, transmit mass-media internationale.

Masacrul a socat America si a relansat dezbaterea privind relatiile inter-rasiale. Impotriva lui Dylann Roof au fost formulate 33 de capete de acuzare, intre care cea de crima motivata rasial, pentru atacul armat.

La aflarea sentintei, Roof nu a dat niciun semn ca s-ar cai pentru faptele comise. El le-a spus juratilor: "Am simtit ca asta trebuie sa fac si inca simt ca a trebuit sa o fac", potrivit BBC. Judecatorul va anunta miercuri sentinta oficiala.

La incheierea infatisarii de marti, Roof a cerut sa ii fie desemnati noi aparatori care sa depuna documentatia pentru un nou proces.

Magistratul Richard Gergel i-a spus ca inclina sa nu ii accepte cererea si i-a solicitat sa se mai gandeasca pana a doua zi.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 11 Ianuarie 2017
Citeste mai multe despre: Dylann Roof, condamnat la moarte, carolina de sud,
Ultimele stiri
 
 
 
© 2016 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed