Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Angajata Google ucisa anul trecut a "ajutat" politia la rezolvarea propriei crime. Cum a fost prins criminalul

Vannesa Marcotte, angajata a Google, crima

Politia americana a arestat un barbat suspect in cazul mortii Vanessei Marcotte, fosta angajata a Google, ucisa anul trecut.

Ultima data a fost vazuta in viata inaite de inainte de a iesi la alergat in centrul orasului Massachusetts. Autoritatile au anuntat ca au retinut un barbat in varsta de 31 de ani, scrie The Indepedent.

In august anul trecut, Vanessa Marcotte, in varsta de 27 de ani, a fost gasita moarta intr-o regiune impadurita din Massachusetts. 

Aceasta si-a petrecut sfarsitul de saptamana alaturi de mama ei. Intr-o dupa-masa a decis sa iasa la alergat in centrul orasului si nu s-a mai intors.

Angelo Colon-Ortiz a fost arestat dupa ce a fost recunoscut de un politist pe baza portretului robot. "L-am prins", a declarat procurorul din Worcester, Joseph D. Early.

Pentru realizarea portretului robot, politia s-a folosit de mostrele de ADN de pe trupul victimei si de declaratiile unor martori care l-ar fi vazut pe suspect.

Angelo a fost acuzat de tentativa de vatamare corporala grava, vatamare corporala grava si tentativa de viol si se asteapta sa fie acuzat si de crima, conform Boston Globe.

Familia victimei le-a multumit, sambata noaptea, autoritatilor si intregii comunitati pentru ajutorul acordat ce a dus la identificarea si prinderea persoanei vinovate.

"Dupa opt luni indelungate, acesta este primul pas pentru a-i face dreptate Vanessei. A fost o tanara frumoasa, inteligenta si generoasa ce se dedica intregii comunitati cu pasiune."

Tanara a absolvit Universitatea din Boston in 2011. A trait in Boston pentru o perioada lucrand la WordStream, o companie online de publicitate, iar in ianuarie 2015 a inceput sa lucreze la Google ca manager in cadrul departamentului de Asistenta Sanitara.

 

Sursa: The Independent, Data publicarii: 17 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: Vanessa Marcotte, angajata a Google, crima,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed