Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Amur si Timur nu mai locuiesc in acelasi tarc, dupa ce "s-au suparat": "S-a napustit cu coarnele la tigru". VIDEO

Amur si Timur

Un tigru din Rusia, devenit celebru dupa ce s-a imprietenit cu un tap care ii fusese initial oferit drept hrana, s-a suparat intr-un sfarsit pe prietenul sau, atacandu-l fara a-l rani,

La inceputul lunii decembrie, tigrul Amur, din parcul safari Primorski, situat la aproximativ 70 de kilometri de Vladivostok, a refuzat sa-l manance pe Timur, tapul oferit drept hrana, traind in armonie cu animalul, care il urmarea peste tot si dormea chiar alaturi de el.

Marti insa, cei doi prieteni au trebuit sa fie separati, din cauza comportamentului agresiv al tapului. "Comportamentul lui Timur a stat la baza disputei: s-a napustit cu coarnele la tigru si l-a urmarit fara a-l lasa sa se odihneasca", a declarat Dmitri Mezentsev, directorul institutiei pentru agentia TASS.

"La un moment dat, tigrul nu l-a mai suportat si l-a prins de ceafa pentru a-l da deoparte. Timur nu este ranit, dar a suferit un soc puternic, deoarece nu era obisnuit ca tigrul sa riposteze", a adaugat el.

Un video postat pe Internet de catre institutie ni-l arata pe Timur aruncandu-se pe tigru, care il insfaca si il arunca cativa metri mai incolo in zapada. Angajatii parcului s-au deplasat la fata locului pentru a-i separa cei doi prieteni care traiesc acum in incinte separate.

Pentru a-l ajuta pe Timur sa indure noua sa singuratate, responsabilii parcului au decis sa ii gaseasca o partenera. "Speram ca proprietarii de capre sa ne propuna candidaturi. Pot trimite si fotografii ale 'potentialelor' candidate", a declarat Mezentsev.

 

Sursa: Siberian Times, Data publicarii: 29 Ianuarie 2016
  • Amur si Timur
  • Amur si Timur
Citeste mai multe despre: tigru, tap, rusia, prietenie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed