Ads by INTERNET PROTV

Alerta cu bomba falsa in aeroportul din Madrid. Mesajul infipt cu un cutit, gasit la bord un echipaj al Saudi Airlines

Saudi Airlines

Alerta generala pe aeroportul Bajaras din Madrid, la cererea comandantului unui zbor al companiei Saudi Airlines, care se pregatea sa decoleze spre Riad.
 

UPDATE 17:00 Un purtator de cuvant al companiei aeriene a spus ca amenintarea a fost falsa, iar angajatii au respectat toate formalitatile necesare de verificare. "Este o alta farsa la care sunt supuse companiile aeriene", a spus acesta, potrivit Reuters.

UPDATE 14:53  Garda Civila a confirmat ca echipajul avionului a gasit un bilet scris in engleza, infipt cu un cutit la bordul aeronavei. "Este o bomba la bord" - este mesajul care i-a alertat pe piloti si pe insotitorii de zbor care au informat apoi autoritatile.

Pasagerii zborului SV226 de la Madrid spre Riad au fost debarcati, iar pe aeroportul din capitala spaniola a fost instituita stare de alerta, relateaza France Presse.

"Alerta generala semnifica faptul ca fortele de securitate si serviciile de salvare sunt mobilizate. Zborul a fost izolat si pasagerii debarcati", a precizat purtatorul de cuvant al aeroportului.

Motivul pentru ridicarea nivelului de alerta nu a fost precizat de catre reprezentantul aeroportului, insa cotidianul El Pais scrie ca pilotul avionului a dat alarma dupa ce a observat un mesaj care citea: "bomba".

Amenintarea cu bomba este si motivul invocat de AirLive.net.

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 4 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: avion, alerta, aeroport, bomba, terorism, Madrid,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed