Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Alerta de securitate la Casa Alba. Un sofer ajuns langa un punct de control a afirmat ca are o bomba in masina

Embed:

Alerta de securitate la Casa Alba dupa ce o masina s-a apropiat de un punct de control, iar soferul a sustinut ca are o bomba in vehicul, anunta CNN.

Ulterior, soferul a fost retinut, iar masina a fost verificata. Nu a fost confirmata existenta unui dispozitiv exploziv in masina, insa masurile de securitate au fost suplimentate, relateaza news.ro.

O persoana a fost retinuta, iar vehiculul a fost verificat.

Mai multe strazi din zona Casei Albe au fost inchise. Incidentul are loc dupa ce o persoana a sarit sambata peste un dispozitiv in care se lasa biciclete, situat intr-o zona-tampon din fata Casei Albe, in timp ce presedintele Donald Trump se afla in Florida, insa nu a putut sa sara gardul in curte, conform anuntului facut pe Twitter de Sean Spicer, un purtator de cuvant al Casei Albe, relateaza Reuters.

Potrivit CNN, doi agenti din cadrul Secret Service au prins persoana respectiva. Ei au prins-o in locul in care incepe o zona-tampon intre gardul principal al Casei Albe si trotuar.

Secret Service a fost criticat dupa ce a anuntat vineri ca un barbat a sarit saptamana trecuta gardul Casei Albe si a umblat prin incinta timp de 16 minute inainte sa fie retinut.

Intr-un incident separat, Secret Service a anuntat vineri ca s-a furat un laptop din masina unui agent, la New York, dar ca asemenea computere, date de agentii angajatilor, sunt protejate de mai multe niveluri de securitate si nu sunt autorizate sa contina informatii clasificate. Secret Service nu a raspuns imediat unei solicitari Reuters de a comenta pe tema incidentului de sambata.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Martie 2017
Citeste mai multe despre: casa alba, alerta de securitate, secret service,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed