Al treilea proces de natură sexuală pentru Trump. ”A început să mă sărute împotriva voinței mele”

×
Codul embed a fost copiat

Pe lângă ancheta lui Robert Mueller legată de relaţiile administraţiei sale cu Rusia, Donald Trump mai are pe cap şi trei procese de natură sexuală.

Actriţei de filme pentru adulţi Stormy Daniels i s-au mai alăturat alte două tinere care vor să-şi facă publice poveştile. Una este un fost iepuraş Playboy, care spune că a avut o aventură cu actualul preşedinte, iar alta este o participantă la emisiunea lui, The Apprentice, care susţine că Trump a sărutat-o şi a atins-o fără permisiunea ei.

"A venit la mine şi a început să mă sărute cu gura deschisă, împotriva dorinţei mele, în timp ce mă împingea către el..." - spune femeia.

Summer Zervos, o fostă participantă la reality-show-ul The Apprentice, susţine că Trump a avut un comportament indecent faţă de ea, atingând-o cu forţa în locuri intime. L-a dat în judecată pe preşedinte, anul trecut, pentru defăimare. Incidentul s-ar fi petrecut într-un hotel din Beverly Hills, în 2007. 

"A încercat să mă îmbrăţişeze, iar eu l-am împins. I-am împins pieptul, aşa încât să existe un spaţiu între noi şi i-am spus "Hai, omule, fii serios!" A repetat cuvintele mele: "Fii serios..." şi a început să îşi împingă corpul către mine", povestește Summer.

Citește și
Stormy Daniels
Un test poligraf ar confirma relația dintre Stormy Daniels și Trump
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Trump a negat acuzaţiile, în timp ce avocaţii săi încearcă să oprească procesul, despre care spun că nu are temei. Însă tribunalul din New York a decis că dosarul poate să meargă înainte, mai ales că femeia spune că are dovezi solide, cum ar fi detalii din convorbirile telefonice şi întâlnirile cu Trump.

La toate acestea se adăugă şi acuzaţiile unui fost model Playboy, Karen McDougal, care spune că ar fi avut o relaţie cu Trump între 2006 şi 2007. Acum doi ani, femeia a primit 150.000 de dolari ca să păstreze tăcerea în legătură cu idila.
Banii i-au fost plătiţi, spune ea, de către compania American Media, care deţine publicaţia de scandal The Naţional Enquirer. Şeful companiei este un prieten apropiat al lui Trump.

Karen McDougal vrea acum să invalideze în justiţie documentul şi să facă publică toată povestea.

Randi Kaye, corespondent CNN: ”Preşedintele neagă relaţia, însă McDougal spune că s-au cunoscut la o petrecere la vila Playboy. Potrivit revistei The New Yorker, cei doi s-au întâlnit după eveniment, au vorbit timp de vreo două ore şi apoi s-au dezbrăcat şi au întreţinut relaţii intime. McDougal, un fost iepuraş Playboy al anului, spune că a fost ameninţată că va fi ruinată din punct de vedere financiar, dacă nu rămâne loială preşedintelui.”

Compania American Media a reacţionat spunând că nu i-a cumpărat tăcerea femeii, ci drepturile pentru a-i publică biografia.

Povestea devine şi mai complicată, pentru că femeia îl învinuieşte pe avocatul care a reprezentat-o atunci că lucra în colaborare cu avocatul lui Trump, Michael Cohen.

În acest timp, apar dovezi noi în cazul Stormy Daniels, actriţă de filme pentru adulţi care vrea şi ea să îşi povestească aventură cu Trump.

O fotografie o înfăţişează în timpul unui test cu detectorul de miciuni, care a arătat că femeia spune adevărul, atunci când susţine că a avut relaţii neprotejate cu Donald Trump, în 2006. Actriţa a acceptat să facă testul, după ce a dat un interviu revistei Life And Style, în care dezvăluia detalii intime.

”Am rugat-o, evident, să facă testul, după ce i-am luat interviul, pentru că aveam toate aceste informaţii, însă voiam să ne asigurăm că spune adevărul. Din câte îmi amintesc, şi alţi apropiaţi ai ei, cum ar fi fostul soţ, au făcut testul. Cred că şi el l-a trecut”, povestește reporterul care i-a luat interviul.

Stormy Daniels încearcă să invalideze în justiţie acordul de confidenţialitate pe care l-a semnat, în schimbul sumei de 130.000 de dolari, înainte de alegerile prezidenţiale.

Avocatul lui Trump recunoaşte că i-a transferat femeii banii, însă susţine că erau ai lui şi că Trump nu a ştiut nimic despre această înţelegere.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Summit trilateral cu Kim Jong Un şi Donald Trump propus de președintele sud coreean
Summit trilateral cu Kim Jong Un şi Donald Trump propus de președintele sud coreean

Preşedintele Coreei de Sud, Moon Jae-in, a apreciat miercuri că este posibil un summit trilateral cu Coreea de Nord şi SUA, la care să participe alături de liderul de la Phenian, Kim Jong Un, şi de preşedintele SUA Donald Trump, relatează Reuters.

Un test poligraf ar confirma relația dintre Stormy Daniels și Trump
Un test poligraf ar confirma relația dintre Stormy Daniels și Trump

Stormy Daniels, actriţă de filme pentru adulţi, care susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu Donald Trump, a fost supusă unui test poligraf, în 2011, în legătură cu presupusa relaţia pe care ar fi avut-o cu preşedintele american.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.