Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Activitatea aeroportului din Stuttgart, suspendata duminica dimineata din cauza unei amenintari cu bomba: 2 persoane arestate

Activitatea aeroportului din Stuttgard, suspendata

Toate zborurile care ar fi trebuit sa decoleze de pe aeroportul din Stuttgart au fost anulate din cauza unei amenintari cu bombe.

Toate aeronavele au ramas la sol duminica dimineata pe Aeroportul International din Stuttgart.

Autoritatile au fost anuntate ca pericolul unui atac cu bomba este iminent, dupa ce cativa pasageri ar fi auzit o conversatie suspecta, sustin surse din politie.

In urma incidentului, politistii au deschis o ancheta si doua persoane au fost arestate.

Incidentul s-ar fi petrecut intr-unul dintre avioanele companiei aeriene bulgare, Bulgaria Air, la bordul careia erau imbracate 180 de persoane.

"In timpul unei proceduri de rutina in vederea imbarcarii, un pasager ne-a spus ca o persoana ar planui sa plaseze o bomba in aeronava", sustine Purtatorul de Cuvant al Politiei Federale noteaza jurnalistii de la Metro.

Pentru a nu pune in pericol vietile celor de la bordul aeronavei, oficialii au dispus suspendarea activitatii aeroportului. "Tinand cont de situatia politica globala si de spusele pasagerului, noi am luat amenintarea in serios", a adaugat oficialul.

Pasagerii zborului au fost evacuati, iar bagajele lor au fost din nou verificate. In plus, politistii, ajutati de caini, au efectuat cautarile pentru a putea detecta urmele de explozibil.

Amenintarea s-a dovedit a fi una falsa si politistii au arestat doua persoane a caror nationalitate nu a fost data publicitatii.

In prezent, activitatea aeroportului a fost reluata.

 

Sursa: stuff.co.nz / Stuttgarter-Zeitung.de, Data publicarii: 18 Iunie 2017
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed