A parcat pe un loc pentru persoanele cu handicap si a gasit un mesaj dur in geam. Raspunsul emotionant pe care l-a dat femeia

Ultimul update: Duminica 14 Februarie 2016 07:05
Data publicarii: Joi 11 Februarie 2016 18:15
Categorie: Internaţional
bilet

O femeie care a parcat masina pe un loc pentru persoane cu handicap s-a trezit la plecare cu un biletel in geam, care continea un mesaj dur.

Un trecator a vazut doua femei parcand o masina pe un loc cu persoane cu handicap. Pentru ca cele doua nu prezentau, vizibil, niciun handicap, persoana respectiva le-a lasat un mesaj in geam, in care le atragea atentia.

"Doamnelor, pare ca niciuna dintre voi nu are vreun handicap. Este dezamagitor sa vad ca utilizati in mod ilegal un loc de parcare pentru persoanele cu handicap in parcare la Rocklin Elementary. Data viitoare lasati locul liber pentru persoanele care chiar au nevoie" scria in bilet.

Dupa ce a citit biletelul, Cameron McMillin, femeia care era la volan a decis sa ii transmita pe facebook un mesaj. Astfel, femeia a dezvaluit ca sufera de o boala cumplita, sindromul Ehler Danos, care ii afecteaza muschii si tesuturile, provocandu-i dureri cumplite.

Iata mesajul femeii, postat de Facebook, pentru cel care a criticat-o: "Buna, cred ca este timpul sa spun ceva. Numele meu este s Cameron McMillin. Astazi m-ai facut sa plang, dar este ok. As vrea sa te informez cu privire la starea mea medicala: am sindromul Ehlers-Danos, o boala a tesutul conectiv. Am probleme uriase cu muschii, articulatiile, am palpitatii, probleme multiple la organele vitale, ceea ce m-a obligat sa trec prin numeroase interventii chirurgicale.

Nu ai nici cea mai mica idee despre cum traiesc zi de zi. Stiu ca ai judecat dupa aparente, pe baza a ceea ce ai vazut la exterior, dar n-ai idee despre ce este in interior. Corpul meu este foarte slabit, dar eu sunt puternica.

Data viitoare, te rog sa astepti sa cunosti persoana inainte sa faci astfel de comentarii. Oamenii care sufera de sindromul Ehlers-Danos nu sunt niciodata auziti, iar eu vreau sa schimb asta. A venit vremea sa capatam voce si sa ne facem auziti" a fost mesajul publicat pe pagina personala de Facebook.

Cameron a primit reactii pozitive din partea utilizatorilor, care au fost de partea ei si au incurajat-o. 

 

I think it's my turn to say something. Hello. My name is Cameron McMillin. Today you made me cry, but that's okay. I'd...

Posted by Cameron Mcmillin on Thursday, February 4, 2016
bilet Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Facebook.com

Surpriza neplacuta de care a avut parte un britanic care si-a comandat un iPhone pe internet

Surpriza neplacuta de care a avut parte un britanic care si-a comandat un iPhone pe internet

taiwan

Atac cu o sabie de samurai în Taiwan. Un polițist a fost rănit

România cumpără de la SUA rachete de artilerie în valoare de peste 1 mld. euro

Strategul-şef al lui Donald Trump, Steve Bannon, a plecat de la Casă Albă

barcelona

Atentat în Barcelona. Trei dintre cei 5 suspecți uciși au fost identificați. Planul inițial al teroriștilor

Stare de urgenţă în Portugalia din cauza incendiilor masive

Momentul în care un suspect este ucis după al doilea atac terorist din Spania