Ads by INTERNET PROTV

A fost parasita inainte de nunta, iar ea a luat o decizie surprinzatoare. Pe cine a chemat la petrecere in locul nuntasilor

Embed:

O tragedie sentimentala s-a transformat in motiv de bucurie pentru zeci de oameni ai strazii din Statele Unite.

Parasita de logodnicul ei cu doar cateva saptamani inaintea nuntii, o tanara a ales, sa le "doneze" petrecerea. Oricum, era prea tarziu, sa mai recupereze vreun ban.


150 de oameni ai strazii din Seattle s-au bucurat de meniul ales cu grija, concertul formatiei tocmita sa se ocupe de "antren" si localul antamat pentru nunta. Totul, din generozitatea miresei parasite, care n-a ezitat sa transforme ceea ce ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa petrecere din viata ei, intr-un act de caritate.


Karen Olsen, mama miresei: " Tot ce si-a dorit a vrut sa se marite cu omul pe care l-a iubit, dar acest lucru nu se va intampla. Asa ca daca nu a putut sa se bucure de nunta ei, este foatre fericita ca a putut sa imparta totul cu altcineva."

Evenimentul fusese organizat pentru 250 de persoane, iar parintii miresei platisera 32.000 de dolari pentru seara festiva.


De la petrecere nu au lipsit nici copiii.

Femeie: Este foarte interesant si foarte frumos amenajat, sunt bucuroasa ca am putut sa-mi aduc si copiii. S-au distrat pe cinste, s-au aranjat, asa ca aceasta este cea mai distractiva parte a evenimentului pentru mine."

Mireasa parasita nu a aflat nici pana in acest moment motivul despartirii. Este cu atat mai bulversata cu cat vestea a venit dupa o relatie de peste 10 ani.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 20 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: mireasa, donatie, petrecere, oamenii strazii,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed