Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

A fost arestata dupa ce a pozat provocator cu o arma AK-47. Descoperirea impresionanta pe care au facut-o politistii

Arma automata AK-47

O angajata a unui magazin de arme din Londra a fost arestata dupa ce a pozat provocator cu o arma AK-47. Arestarea ei a dus la o retea  de traficanti de arme.

Caitlin Adams, o asistenta intr-un magazin de arme, a fost arestata si va fi condamnata, impreuna cu alti cinci barbati, dupa ce s-a pozat cu o arma AK-47 intre picioare. Pornind de la imaginile postate de tanara pe Facebook, politistii au identificat o retea de infractori care facea trafic ilegal cu arme.

Adams a fost gasita vinovata de conspiratie si trafic de arme. Femeia si ceilalti membrii ai gruparii transferau arme duse la casat, pe care le reasamblau ilegal si le vindeau prin magazinul la care aceasta lucra ca asistenta. Unul dintre barbati era iubitul ei, care opera intreg sistemul din inchisoare, printr-un telefon mobil ilegal, scriu cei de la The Sun.

In sase luni, reteaua de infractori a reusit sa obtina 40 de arme, inclusiv o arma AK-47. Ei au fost prinsi cand doi dintre barbati Aaron Shane Murphy si Uzair Pate au fost opriti de politie, in timp ce erau intr-un taxi. Polistii au descoperit asupra lor un pistol de 9 mm.

Polistitii inca mai au de recuperat o parte din armele pe care acestia le vindeau ilegal. 

 

 

Sursa: The Sun, Data publicarii: 22 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: arme, trafic de arme, ilegal,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed