Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

STAREA RANITILOR din Colectiv. Un alt pacient a fost externat. In Bucuresti a mai ramas o singura persoana internata

raniti Colectiv

Pacientul ranit in clubul Colectiv, internat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" cu arsuri pe 25% din suprafata corpului si arsura pulmonara, a fost marti externat.

Tanarul a fost indrumat catre o clinica de specialitate pentru continuarea fiziokinetoterapiei, se arata intr-un comunicat remis Agerpres.

"Pacientul din Colectiv transferat de la o alta unitate si ingrijit in sectia ATI 1 a Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare 'Prof. Dr. C.C. Iliescu' cu arsura 25% din suprafata corpului plus arsura pulmonara (+ 25%) - unul dintre cei mai gravi pacienti din respectivul grup, a fost externat'', a precizat sursa citata.

Pe durata internarii in institut, pacientul a beneficiat de cel mai modern si complex tratament la nivel mondial destinat arsurilor grave pulmonare - oxigenarea totala extra-corporeala cu membrana -, timp de zece zile, informeaza reprezentantii spitalului.

"In aceasta perioada, plamanii pacientului au fost pusi in repaus si s-au vindecat total, timp in care pacientul a beneficiat de terapie intensiva multiorgan. Chiar daca pacientul ajunsese la spital la nivel pulmonar cu germeni multirezistenti, masurile uzuale, dar drastice de asepsie si antisepsie din institut, precum si tratamentul antibiotic au impiedicat aparitia ulterioara a oricarei infectii nosocomiale supra-adaugate", a precizat sursa citata.

In urma externarii pacientului de la Institutul "C.C.Iliescu", o singura persoana ranita in Colectiv mai este internata in Romania la Spitalul de Urgenta Floreasca.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 12 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: raniti, Colectiv, clinici, Bucuresti, strainatate, starea ranitilor,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed