Ranitii din Colectiv au termen limita pentru a primi ajutorul de la Guvern. Cei care nu completeaza cereri nu primesc nimic

Ultimul update: Vineri 12 Februarie 2016 07:11
Data publicarii: Marti 09 Februarie 2016 14:54
Categorie: INCENDIU IN COLECTIV
Comemorare, 3 luni de la incendiu din Colectiv

Ranitii din Colectiv care au fost externati vor beneficia de un ajutor suplimentar din partea Guvernului doar daca vor completa o cerere si o vor depune in timp util.

In urma cu o saptamana, Guvernul Romaniei anunta suplimentarea ajutoarelor acordate ranitilor din Colectiv si familiilor acestora.

Astfel: "acordarea ajutorului financiar însoțitorului persoanei rănite se va extinde, urmând ca de acesta să poată beneficia atât pentru perioada spitalizării, cât și pentru perioada în care rănitul urmează tratament în regim ambulatoriu."

In plus, de ajutor vor beneficia si insotitorii ranitilor aflati la tratament in tara, in localitatea de domiciliu. Acestia vor primi 50 lei/zi pentru toata perioada de tratament in ambulatoriu.

Familiile celor raniti in Colectiv si tratati in ambulatoriu pot beneficia de ajutor doar dupa ce completeaza o cerere si intr-un termen limita.

Cei externati inainte de publicarea acestei hotarari in Monitorul Oficial au 10 zile lucratoare la dispozitie pentru a depune cererea. Cei externati ulterior, au 30 de zile lucratoare la dispozitie.

Puteti consulta aici unde si cum se completeaza cererea pentru primirea acestui ajutor.

Comemorare, 3 luni de la incendiu din Colectiv Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Interventia de la Colectiv, verificata de Corpul de Control al premierului. Ciolos, nemultumit de ISU si IGSU

Interventia de la Colectiv, verificata de Corpul de Control al premierului. Ciolos, nemultumit de ISU si IGSU

Comemorare Colectiv

1 an si 9 luni de Colectiv: monumentul din Piata Bucur, inconjurat cu 65 de candele albe

Razvan, un tanar care a fost ranit in Colectiv, a incetat din viata. Iubita lui, Tina, si-a pierdut viata in incendiu

Nou termen in dosarul Colectiv: 3 iulie. Rudele victimelor cer despagubiri de 212 milioane euro si 51 milioane lei

Colectiv

Altarul ridicat in memoria victimelor Colectiv a fost vandalizat: "Indivizi fara scrupule calca in picioare memoria copiilor"

Instanta a decis unirea celor doua dosare penale din procesul Colectiv. Despagubirile solicitate sunt de 200 milioane euro

Decizia daca se vor contopi cele 2 dosare penale in cazul Colectiv, anuntata peste 3 zile. Patronii au venit cu o teorie noua