Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ciolos: Sunt multe lucruri de schimbat dupa Colectiv, inclusiv in Guvern si administratie, dar macar le-am scos de sub pres

Dacian Ciolos

 Premierul a declarat, duminica, in fata clubului Colectiv, ca sunt multe lucruri care trebuie schimbate dupa tragedia de anul trecut, inclusiv la nivelul Guvernului, a administratiei si in sistemul de sanatate.

"Schimbarile trebuie sa vina din partea noastra, a tuturor. Eu pot sa accept faptul ca inclusiv la nivel Guvernului si la nivel administratiei sunt multe lucruri care trebuie schimbate. Pe de alta parte, sunt multe lucruri despre care acum un an nici macar nu indrazneam sa vorbim", a spus premierul, dupa ce a depus un buchet de flori si a aprins o lumanare in fata clubului Colectiv.

Dacian Ciolos a mentionat problemele din sistemul de sanatate si din sistemul de interventie in caz de urgenta ca "lucruri despre care nici nu indrazneam sa vorbim", fiind "puse sub pres" ani de zile, ca fiind problemele pe care trebuie acum sa le depasim.

"Cel putin in acest an, incet, incet, am inceput sa le scoatem la suprafata, mai de voie, mai de nevoie, si sa incepem sa lucram la ele", a precizat premierul.

Prim-ministrul a spus insa ca, dincolo de schimbarea legilor si a regulamentelor, "cel mai greu si cel mai necesar este sa putem schimba mentalitati".

Dacian Ciolos a adresat si un mesaj catre familiile victimelor din incendiul din Colectiv si le-a urat "Insanatosire grabnica" celor raniti.

Premierul Dacian Ciolos a venit, duminica seara, in fata clubului Colectiv, alaturi de ministrul de Interne, Dragos Tudorache, unde a depus un buchet de flori in memoria celor 64 de victime ale incendiului din 2015 si a aprins o lumanare.

Dacian Ciolos a venit insotit de ministrul de Interne, Dragos Tudorache. In fata clubului, el a tinut un moment de reculegere, timp de cateva minute.

Ciolos nu a dorit sa discute cu presa, care l-a urmarit de la sosire, pana in fata clubului. Premierul a promis ca va vorbi la final, fiind blocat de jurnalisti in primele momente, cand a incercat sa se apropie de fatada clubului.

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 30 Octombrie 2016
Citeste mai multe despre: Dacian Ciolos, Colectiv,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed