Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Decizia daca se vor contopi cele 2 dosare penale in cazul Colectiv, anuntata peste 3 zile. Patronii au venit cu o teorie noua

Embed:

40 de avocati care reprezinta victimele din incendiul de la Colectiv, dar si pe cei acuzati in acest proces s-au inghesuit vineri, intr-o sala prea mica a Tribunalului Bucuresti.

Instantei i s-a cerut sa uneasca cele doua dosare penale, ajunse in faza de judecata, pentru ca la final, daca vor exista vinovati, acestia sa plateasca impreuna 200 de milioane de euro despagubiri.

A durat o ora si jumatate pana cand instanta a citit numele tuturor celor implicati in procesele care privesc incendiul de la clubul Colectiv. Sunt peste 200 de victime, supravietuitori sau rude ale celor care au murit, care isi cauta dreptatea in instanta.

Lor li se adauga spitalele unde au fost tratati ranitii, Ministerul Transporturilor, Ministerul afacerilor interne, Ministerul apararii si chiar Primaria Sectorului 4. Cu totii cer despagubiri de la cei pe care ii considera principalii vinovati. Acestia sunt pe de o parte patronii clubul Colectiv, care au o teorie noua pe care o vor folosi ca sa se apere in instanta.

Artificiile ar fi fost fost umplute cu o pulbere necunoscuta la firma organizatoare si nu au venit asa din Bulgaria, sustine Florea Gheorghe, avocatul lui Alin Anastasescu.

Pe lista suspectilor apare si primarul sectorului 4 din acea perioada, Cristian Popescu Piedone.

Acestia, impreuna cu institutiile din care fac parte, ar putea fi obligati sa achite celor prejudiciati peste 200 de milioane de euro. Cel putin atat au cerut avocatii victimelor. Instanta insa urmeaza sa se pronunte daca va contopi cele doua dosare intr-unul singur. Decizia va fi anuntata peste trei zile.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 13 Mai 2017
Citeste mai multe despre: Colectiv, proces, daune,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed