Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Care este starea singurului pacient ranit in Colectiv si internat in Romania. Medic: "El lupta si noi luptam"

colectiv

 Seful Sectiei de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului de Urgenta Floreasca, prof. dr. Ioan Lascar, a declarat miercuri pentru AGERPRES ca prognosticul in cazul pacientului ranit in clubul Colectiv ramane rezervat.

 "Din punctul de vedere al leziunilor de arsura as spune ca nu mai conteaza. Pacientul care a fost cel mai grav din lotul nostru - el era decedat la internare - a fost cu stop cardio-respirator resuscitat la internare. A avut o multime de complicatii chiar din start din cauza specificului accidentului. Practic, a parcurs toate complicatiile posibile imaginabile pentru acest tip de traumatism asociat cu arsura complexa, insa am reusit sa trecem peste ele cu eforturi mari. El lupta si noi luptam, dar este prematur sa putem trage o concluzie. A avut si perioade mai bune si perioade mai putin bune. Pacientul se alimenteaza. Prognosticul, ca in cazul oricarui bolnav ars grav, ramane rezervat pana la externare", a afirmat Ioan Lascar.

Potrivit datelor puse la dispozitie de Ministerul Sanatatii, alti 12 pacienti se mai afla internati in unitati medicale din strainatate.

Astfel, 7 raniti in Colectiv sunt internati in Belgia, 2 - in Germania, iar 3 - in Marea Britanie.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 2 Martie 2016
Citeste mai multe despre: colectiv, raniti, incendiu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed