Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Au avut curajul "sa o ia de la capat", la 52 de ani, dupa ce si-au pierdut unicul fiu la "Colectiv". Povestea familiei Buca

Embed:

Noaptea de Inviere a venit cu un miracol pentru parintii lui Andrei Buca, unul din tinerii care au pierit in tragedia de la Colectiv. Mama lui, in varsta de 52 de ani, a adus pe lume o fetita minunata - pe Andreea.

Ea si sotul ei spun ca drama de a-si pierde unicul copil a fost de neacceptat si asa au hotarat, cu orice risc, sa mearga mai departe si sa celebreze viata.

La un an si jumatate de la tragedia din clubul Colectiv, cand si-au pierdut singurul copil - pe Andrei - sotii Buca au din nou puterea sa zambeasca. In casa lor se aude din nou o voce de copil. La 52 de ani, Marcela Buca, a dus pe lume o fetita.

"Este o capodopera, inclusiv IPS Casian a recunoscut ca e o capodopera", spune tatal, Dorin Buca.

Cea mica e sanatoasa si rade tot timpul. A venit pe lume cu cateva ore inainte de sarbatoarea Invierii. Sotii Buca au numit-o Andreea - Gabriela. Au vrut sa le aduca aminte de Andrei, baiatul pe care l-au pierdut la Colectiv.

Andrei Buca

"Am aflat de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ca vom avea fetita. De aceea i-am pus numele Gabriela si Andreea. Normal ca nu concepeam alt nume decat Andrei - Andreea", marturiseste Dorin Buca.

Andreea Buca

Pentru sotii Buca, nasterea micutei a fost ca o minune. Dupa pierderea lui Andrei, cei doi nu s-au putut impaca cu gandul ca au ramas singuri si au decis sa ia viata de la capat. Acela a fost momentul cand au decis sa incerce sa fie din nou parinti.

"Dupa pierderea maxima care s-a produs la noi in familie, ne-a binecuvantat Dumnezeu cu aceasta minunata fetita. Umple golul unui copil, avem sentimentul de parinti. Lipsa lui Andrei ramane, Andrei ramane la locul lui in sufletele noastre si va ramane toata viata", spune tatal.

Andrei Buca a murit la 29 de ani, in incendiul de la Colectiv.
Era arhitect si promitea mult. Avea propria firma si voia sa lucreze cu tatal lui.

"Toata viata ne-am luptat sa fim cei mai buni, am fost in concurenta eu cu el, eu i-am ridicat stacheta continuu si el mie, ne-am ajutat unul pe altul, a fost cel mai bun prieten al meu", marturiseste Dorin Buca.

Marcela si Dorin Buca

"Pentru ce mai traim? Mai traim macar sa facem bine societatii din jurul nostru, sa nu se mai intample lucruri din astea si sa ne dam toata energia noastra sa fie bine in tara asta. Ca de asta nici nu l-am lasat pe Andrei sa plece. I-am spus: "cei buni reusesc in tara, aici""- spunea Dorin Buca in noiembrie 2015, dupa tragedie.

Parintii lui Andrei inca mai asteapta ca cei vinovati de moartea celor 64 de tineri in incendiul de la Colectiv sa fie pedepsiti.
Deocamdata, in procesele deschise de familiile victimelor impotriva patronilor clubului instantele nu au dat o hotarare.

Andrei Buca

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Aprilie 2017
  • Marcela si Dorin Buca
  • Marcela si Dorin Buca
  • Andreea Buca
  • Andrei Buca
  • Andrei Buca
  • Andrei Buca
Citeste mai multe despre: marcela buca, andrei buca, dorin buca,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed