StirileProTV.ro, primul site in clasamentul SATI si in luna noiembrie cu 3.237.189 utilizatori unici

clasament sati

Dupa ce, in octombrie 2012, www.stirileprotv.ro a fost cel mai accesat website din Romania, conform masuratorilor oficiale ale SATI, acelasi rezultat a fost inregistrat si luna trecuta, in randul site-urilor de continut si de stiri generale.

Astfel, conform Studiului de Audienta si Trafic pe Internet (SATI), 3.237.189 de utilizatori UNICI au accesat www.stirileprotv.ro in luna noiembrie 2012. Urmatorii clasati in topul site-urilor, la o diferenta de peste 70.000 de clienti unici, sunt realitatea.net, rol.ro, libertatea.ro, gandul.info si cancan.ro.

La categoria stirilor din sport, www.sport.ro ramane in continuare site-ul cu cele mai multe vizite din Romania si in luna noiembrie 2012, inregistrand 2.456.392 de clienti unici si cu peste 41 de milioane de afisari: 41.879.091.

www.stirileprotv.ro face parte din grupul Internet ProTV, care a reusit in luna noiembrie 2012 sa inregistreze un trafic record si cu urmatoarele website-uri: www.perfecte.ro - 1,364,917 clienti unici, www.procinema.ro - 901,771 clienti unici, www.profm.ro - 696,062 clienti unici, www.debarbati.ro - 606,369 clienti unici, www.yoda.ro - 670,441 clienti unici, www.foodstory.ro - 337,641 clienti unici.

Maxim istoric de trafic pentru Internet ProTV in preziua Black Friday

Citește și
SATI
STIRILEPROTV.RO, primul site in clasamentul SATI si in luna august cu peste 3 milioane de unici
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Pe 22 noiembrie, grupul a depasit in premiera in online-ul romanesc 1 milion de unici la nivel de zi si a avut peste 6.88 de mil de afisari in total. Succesul campaniei Black Friday de pe Stirileprotv.ro, promovata si la TV in emisiunea iLikeIT, dar si la Stirile ProTV de la ora 19.00, a fost motorul pentru cresterea consumului la nivel de grup.

Sectiunea bf.stirileprotv.ro, unde utilizatorii au putut accesa lista magazinelor cu oferte si reduceri de Black Friday si au citit stiri despre evenimentul care anul acesta a batut toate recordurile de vanzari in Romania, a atras peste 1 milion de afisari, dintre care 641.000 de afisari doar joi si vineri (inclusiv stirea de vineri de Live Text despre situatia din magazine). Mai mult, site-ul nr. 1 din .ro a urcat joi la 427.000 de unici, iar la nivel saptamanal a avut o crestere de 5 % la numarul de unici in medie pe zi.

Si pe Yoda.ro sectiunea dedicata de Black Friday a cumulat in cele 2 zile de varf, pe 22 si 23 noiembrie, peste 267.000 de afisari.

Gandeste liber! Romania e a ta! Iar Romania poate fi tara tuturor posibilitatilor frumoase

Noua aplicatie ProTV le-a dat romanilor puterea sa fie senzational de normali si sa-si faca tara asa cum si-o doresc. Vedeta ProTV Cristian Leonte i-a salutat pe toti cei care au curajul sa arate asta, invitandu-i sa intre in aplicatie pentru a-si face o stire-video personalizata, iar Andreea Esca a vorbit despre ei la Stirile ProTV.

Lansata pe 26 noiembrie, aplicatia a adunat in prima zi cifre record: peste 3000 de oameni si-au postat dupa doar 3 zile pe Facebook o stire-video personalizata despre "un fapt senzational de normal".

NEWS pe smartphone si tableta, indiferent de sistemul de operare - iOS si Android

In ceea ce priveste accesarile de pe platformele mobile, 3.392.432 de afisari au fost inregistrate in luna noiembrie pe m.stirileprotv.ro, care si-a atras userii cu cele mai noi stiri interne si internationale, dar si cu transmisii speciale LIVE ale evenimentelor.

Locul 1 la accesari de pe telefonul mobil este detinut de m.sport.ro, cu 11.222.054 de afisari in luna noiembrie 2012.

Alegerile parlamentare 2012: LIVE pe ProTV NEWS - online news channel de tip premium

Pro TV News, site-ul celui mai puternic program de news din Romania, www.stirileprotv.ro, ofera incepand din luna iulie, spectacolul vietii LIVE pe internet. Cu doar un click, ai acces, in fiecare zi, la un continut video si editorial de tip premium: programele Stirilor ProTv, editiile speciale ale redactiei stirilor, principalele evenimente ale zilei acoperite in format breaking-news, cu imagini si relatari IN DIRECT ale corespondentilor aflati in locurile fierbinti ale Romaniei.

Cel mai important eveniment politic al lunii decembrie si, probabil al anului, il reprezinta alegerile organizate pentru Senat si Camera Deputatilor. Primele rezultate oficiale partiale vor fi afisate pe adresa parlamentare.stirileprotv.ro si vor fi transmise LIVE pe PROTV NEWS pe masura ce vor fi anuntate, cu ajutorul corespondentilor ProTV aflati la sediile BEC, BEJ si BEM.

Utilizatorii www.stirileprotv.ro pot, de asemenea, sa urmareasca emisiunile si campaniile marca Stirile ProTv. "Romania, te iubesc", "I Like IT", "Dupa 20 de ani", "Vremea" si "Apropo TV", productie foarte apreciata de telespectatorii ProTV. In fiecare zi, cele mai importante evenimente politice ale zilei sunt comentate si analizate in emisiunea online Gandul.live de pe gandul.info, impreuna cu directorul editorial Mediafax Grup, Claudiu Pandaru si editorialistul Gandul.info, Cristian Tudor Popescu.

ProTv News este disponibil din luna iulie, gratuit, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Aplicatie dedicata alegerilor parlamentare 2012

In luna noiembrie, stirileprotv.ro a lansat o aplicatie speciala, dedicata acestui scrutin electoral care poate fi accesata de pe orice aparat cu conexiune la internet de la urmatoarea adresa: http://parlamentare.stirileprotv.ro/

Dezvoltata sub forma unui microsite, aceasta contine absolut toate informatiile despre cursa electorala parlamentara. User-ul poate afla unde voteaza, colegiul de care apartine si candidatii de pe liste printr-o interfata simpla: dupa ce scrie in campul de cautare strada si orasul sau, automat sunt afisate toate detaliile solicitate. De asemenea, in aplicatie sunt integrate cele mai noi stiri referitoare la alegerile parlamentare din 2012. Astfel, pe 9 decembrie vor fi oferite in timp real comunicatele Birourile Electorale privind prezenta la vot, incidentele inregistrate, dar si rezultatele exit-poll anuntate dupa inchiderea urnelor de votare.

Avantajul numarul unu al aplicatiei este faptul ca NU are nevoie de instalare. Rapida si usor de utilizat, aceasta poate fi accesata de pe orice dispozitiv conectat la internet: calculatorul personal (www.stirileprotv.ro), telefonul mobil (m.stirileprotv.ro) si tableta (aplicatia Stirileprotv.ro pentru iPad si Android). Utilizatorii aplicatiei vor avea la dispozitie informatii despre primii clasati in cursa pentru Senat si Camera Deputatilor, dar si harta colegiilor pentru Parlamentul Romaniei.

Mai multe informatii despre candidati si partide in sectiunea ALEGERI PARLAMENTARE 2012.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Cine candideaza in colegiul tau - afla dintr-un click in aplicatia de alegeri StirileProTV.ro
Cine candideaza in colegiul tau - afla dintr-un click in aplicatia de alegeri StirileProTV.ro

Inclusa in sectiunea speciala "Alegeri parlamentare 2012" de pe www.stirileprotv.ro, aplicatia Alegeri parlamentare 2012 este dedicata evenimentului politic din 9 decembrie 2012.

STIRILEPROTV.RO, primul site in clasamentul SATI si in luna august cu peste 3 milioane de unici
STIRILEPROTV.RO, primul site in clasamentul SATI si in luna august cu peste 3 milioane de unici

Dupa ce, in iulie 2012, www.stirileprotv.ro a inregistrat un trafic record in Romania, conform masuratorilor oficiale ale SATI, acelasi rezultat a fost inregistrat si luna trecuta, in randul site-urilor de continut si de stiri generale.

STIRILEPROTV.RO, trafic record in clasamentul SATI al site-urilor de continut din Romania in iulie
STIRILEPROTV.RO, trafic record in clasamentul SATI al site-urilor de continut din Romania in iulie

Dupa ce, in luna iunie, www.stirileprotv.ro a fost cel mai accesat website din Romania conform SATI, in iulie a obtinut un trafic record in randul site-urilor de la categoria “stiri generale”, cat si intre toate site-urile de continut. 

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.