George Buhnici va spune tot ce trebuie sa stiti despre BLACK FRIDAY

×
Codul embed a fost copiat

Cele mai mari reduceri din 2013 au ajuns in Romania mai devreme decat cele din SUA. Black Friday este deja o traditie si la noi,  unde milioane de romani abia asteapta sa puna mana pe chilipirul visat.

Daca toate magazinele de strada ar face Black Friday, in ele nu ar incapea deodata nici un sfert din clientii care vor navali pe site-urile de comert.

Oamenii din domeniu spun ca peste 5 milioane de romani vor fi vineri in magazine sau pe internet ca sa caute produsul visat la cel mai mic pret posibil in 2013. Ii asteapta zeci de depozite pline pana aproape de refuz, adica sute de mii de metri cubi de marfuri.

De asemenea, mii de camioane si mii de angajati vor lucra non-stop in urmatoarea perioada. Asa arata un BlackFriday mutat de majoritatea comerciantilor de la noi pe data de 22, desi in restul lumii se tine pe 29 noiembrie.

De la un an la altul, Black Friday se transforma intr-un spectacol de vanzari. Pontul nostru: anul acesta fiti cu ochii pe ofertele de "albe", adica electrocasnicele mari, masini de spalat, congelatoare, frigidere, aragazuri, toate vor primi reduceri de cel putin 25% pana la jumatate din pretul raft.

Citește și
bijuterii
BLACK FRIDAY 2013: Bijuterii placate cu aur cu pret redus de Black Friday
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Adica frigidere cu preturi ce pornesc de la 500 de lei si masini de spalat la 400 de lei. Mii de bucati asteapta acum pana la tavan in depozite. Un cuptor cu microunde ar putea fi cumparat chiar si la 100 de lei.

Magazinele promit stocuri de cel putin cateva sute de bucati pentru fiecare produs.

Black Friday inseamna vanzari de doua luni intr-o singura zi. Cel mai mare magazin online de la noi tinteste vanzari de 22 de milioane de euro in mai putin de 24 de ore. Toata piata va insemna insa dublu adica un nou record pentru tara noastra.

Black Friday 2013 ar putea fi momentul perfect cand sa faci stocuri cu hrana pentru animalul de companie, sau poate sa iei scutece pentru cel mic, ori gadgetul perfect pentru iernile romanesti.

In fine, dupa ce termini de dat zapada s-ar putea sa mai cauti si-un laptop, o masina de tuns iarba pentru la anul, un router wireless, o masina pentru ciocolata calda un aspirator la un pret sub 100 de lei, sa zicem. Seara se va termina spectaculos in fata unei plasme de doi metri sau o consola noua de jocuri.

Toate acestea la reduceri ce pornesc de cel putin 25%, in limita stocului disponibil.

Laptopurile vor fi vandute cu reduceri de cel putin 20 de procente, iar cel mai ieftin ar putea costa 800 de lei. Televizoarele vor avea reduceri care pornesc de la 10% pentru modelele mai noi.

Modele foarte scumpe vor fi reduse chiar si cu mii de lei. Vor fi reduceri si la telefoanele mobile si tablete de ultima generatie de cel mult 20%-40%. Pentru prima data intra la o reducere usoara, ce-i drept, si toata gama Apple.

Vanzari de 10 ori mai mari asteapta si alt magazin specializat in carti, jucarii si fashion. 60.000 de produse cu reduceri maxime de pana la 90%.

Cine vrea sa faca fotografii mai serioase se poate apuca de vineri. Sunt anuntate reduceri de pana la 30% pentru camerele foto profesionale si de pana la 40% pentru obiectivele foto. Dar si la baterii, genti pentru camere sau carduri de memorie care pornesc de la cateva zeci de lei.

Milioane de produse vor fi cumparate intr-o singura zi, iar presiunea se va muta apoi, instant pe curieri. Promisiunea inseamna livrari la timp pentru Mos Nicolae.

Marirea programului de lucru la 24 de ore si cresterea personalului din depozit cu aproximativ 40% credem ca va garanta livrarea in 72 de ore.

La categoria inedite bifam croaziere, intra si doi importatori de automobile care anunta reduceri de pana la 7.000 de euro la masini noi.

Dupa revolutia de anul trecut, cu bune si rele, toti comerciantii spun ca s-au pregatit pentru un Black Friday si mai bun.

Promit stocuri cel putin duble si site-uri care nu vor ceda la fel de usor ca anul trecut.

Specialistii in domeniu avertizeaza insa ca magazinele isi vor duce clientii de la extaz la agonie, cu reprize de cadere din cauza conexiunilor.

Cea mai importanta adresa de net si inca una de email pentru Black Friday - pe bf.stirileprotv.ro aveti lista oficiala a magazinelor si tot acolo vom avea lista de produse care intra la reducere.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
BLACK FRIDAY. Cum au concurat cele mai importante magazine din Romania in ziua marilor reduceri
BLACK FRIDAY. Cum au concurat cele mai importante magazine din Romania in ziua marilor reduceri

BLACK FRIDAY. Pe stirileprotv.ro te tinem la curent cu cele mai noi informatii din lumea reducerilor, in anul in care Romania a "furat" startul.

BLACK FRIDAY 2013: Bijuterii placate cu aur cu pret redus de Black Friday
BLACK FRIDAY 2013: Bijuterii placate cu aur cu pret redus de Black Friday

Doamnele si domnisoarele vor aprecia intotdeauna accesoriile pretioase, asa ca iata ce bijuterii placate cu aur gasiti la reducere de Black Friday 2013.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.