Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

A devenit cea mai bogata femeie din lume. Castiga 1,5 milioane de euro in fiecare ora

60578262
Embed:

Gina Rinehart, mostenitoarea minelor Hancock, este cea mai bogata femeie din lume. Potrivit Business Review Weekly (BRW), australianca a depasit-o pe Christy Walton din Statele Unite.

Gina Rinehart, in varsta 58 de ani, are o avere personala de 29,17 miliarde de dolari australieni (22,48 miliarde de euro), noteaza BRW.

Rinehart isi sporeste averea cu un milion de dolari australieni la fiecare jumatate de ora (775.000 euro) sau 1,5 milioane de euro pe ora.

"Cresterea averii sale este rezultatul investitiilor straine in proiecte noi, al cresterii productiei si a scumpirii minereului de fier in ultimele sase luni", explica BRW.

El e geniul numit "Micul Monet". Castiga peste 1 milion de lire intr-o zi normala de lucru

In clasamentul Forbes din martie 2011, Rinehart a fost pe pozitia a patra, printre cele mai bogate femei din lume, dupa americancele Christy si Alice Walton, mostenitoare ale lantului de hipermarketuri Walmart si a frantuzoaicei Liliane Bettencourt, mostenitoarea grupului L'Oreal.

 

Sursa: ninemsn.com.au, Data publicarii: 24 Mai 2012
  • 12 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Gina Rinehart,

Comentarii(12)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61644761
© 2014 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed