Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Decizia luata de Volkswagen dupa scandalul emisiilor. Cati angajati va concedia pana in 2017

Volkswagen

Volkswagen va concedia probabil 3.000 de angajati din Germania pana la sfarsitul lui 2017.

Decizia vine ca parte a masurilor de reducere a costurilor, adoptate pentru a contracara consecintele scandalului motoarelor trucate, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Pe plan global, Volkswagen are 120 de fabrici la care lucreaza peste 600.000 de angajati, inclusiv 270.000 in Germania. Pentru reducerea costurilor, cel mai mare producator auto european va reduce anul acesta investitiile cu un miliard de euro (1,1 miliarde de dolari), va renunta la sute de angajati cu contracte temporare si la modelele neprofitabile.

"Brandul Volkswagen a demarat un program de eficientizare care afecteaza toate domeniile, inclusiv costurile cu personalul", se arata intr-o declaratie a grupului german.

Grupul Volkswagen este implicat intr-un scandal de amploare, dupa ce a recunoscut ca a echipat 11 milioane de vehicule vandute la nivel mondial (dintre care 2,8 milioane in Germania) cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.

La randul sau, Audi a recunoscut ca in cazul sau 2,1 milioane de masini pe plan global au fost echipate cu acel software care permitea vehiculelor sa indeplineasca standardele referitoare la poluare in timpul testelor, dar nu si in timpul operatiunilor normale
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 11 Martie 2016
Citeste mai multe despre: germania, Volkswagen, concedieri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed