ultimele stiri
«
»

Si-a pierdut cel mai bun prieten in atentatele din Bruxelles. Ce spune acest tanar despre Salah Abdeslam: "Un tip de treaba"

Fabio Amedeo

Fabio Amedeo, un tanar de 21 de ani din Molenbeek, si-a pierdut cel mai bun prieten in atentatele din Bruxelles. "Sunt niste lasi, niste nenoriciti", spune despre teroristii care au ucis 31 de persoane si au ranit altele 270.

Fabio locuieste impreuna cu mama sa intr-o casa din cartierul Molenbeek, la cateva sute de metri de locul in care a fost arestat saptamana trecuta Salah Abdeslam, teroristul care a scapat dupa atacurile de la Paris.

De altfel, el marturiseste ca se stia cu Salah de cativa ani: "Nu stiam ca se ascunde aici. Dar l-am cunoscut. A locuit ani la randul nu departe de aici. Un tip de treaba, cu adevarat. L-am vazut schimbat? Nicidecum. Dar stiu ca fratele lui l-a adus pe drumul radicalizarii. I-au promis o multime de bani. Cum a putut să fie atat de prost? El a avut inca un loc de munca la STIB (n.r. Societatea Transporturilor Intercomunale la Bruxelles). A crezut ca o sa ajunga in paradis cu buzunarele pline de bani?", a declarat el potrivit www.7sur7.be.

Tanarul a primit cu revolta vestea ca prietenul lui cel mai bun a murit in atentatul de la metrou: "Inca nu pot realiza ca Nico nu mai este. Din cauza acestor ticaloși, acestor lasi care ucid oameni in numele unei religii pe care nici macar nu o cunosc. Sunt niste maimute, magari stupizi. "

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Martie 2016
Citeste mai multe despre: teroristi, cartier, Salah Abdeslam, Bruxelles, Maelbeek,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed