ultimele stiri
«
»

Celula de criza in Ministerul Afacerilor Externe. Cine va compune echipa mobila care merge la Bruxelles

Embed:

In contextul atentatelor din Belgia, in cadrul Ministerului de Externe de la noi a fost formata o celula de criza. Miercuri, o echipa mobila va ajunge la Bruxelles.

Din centrala MAE a plecat deja miercuri dimineata aceasta echipa mobila, care ar trebui sa ajunga in capitala Belgiei in jur de 11. Echipa este formata din mai multi diplomati romani, care vor asista ambasada noastra de la Bruxelles, dupa ce aceasta a anuntat ca printre victimele atentatelor de marti se afla 4 romani. Trei dintre acestia sunt in stare buna, unul fiind deja externat marti seara. Ulterior, insa, a fost descoperit si un copil printre victimele atacului, acesta fiind internat intr-un spital din Bruxelles impreuna cu un parinte.

Citeste si: Corespondenta Rares Nastase, in direct, de la Bruxelles. "Increderea oamenilor in autoritati a fost zguduita"

Ambasada tine legatura cu victimele si cauta in continuare pentru a vedea daca si alti cetateni romani au fost afectati. MAE a pus la dispozitia cetatenilor romani, precum si a rudelor acestora urmatoarele contacte telefonice ale Ambasadei Romaniei in Regatul Belgiei: +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, apeluri redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center, precum si telefonul mobil de urgenta al sectiei consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles +32(0)2 344 0854
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Martie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed