Strigat de ajutor pentru solistul trupei Iris, Cristi Minculescu!

×
Codul embed a fost copiat

Starea de sanatate a indragitului artist s-a deteriorat din cauza unei afectiuni ereditare a ficatului. Medicii clinicii din Germania, unde Minculescu a fost internat pentru o serie de teste, i-au anuntat familia ca ar fi necesar un transplant.


Soc pentru fanii Iris! Cristi Minculescu trece printr-un moment de cumpana, asa ca trupa a luat o pauza fortata. Turneul programat pentru aceasta saptamana se amana. Solistul are mari probleme de sanatate, o confirma chiar medicul sau.

Speculatii privind o suferinta a artistului au existat de-a lungul timpului. Este de notorietate faptul ca lui Cristi i-a placut sa isi traiasca viata si nu a ascuns niciodata acest lucru. 

Boala de care sufera este polichistica hepato-renala. Aceasta boala se caracterizeaza prin aparitia in ficat si rinichi a unor chisturi.
Dorel Sandesc, medicul lui Cristi Minculescu
Doctorii tin insa sa precizeze ca, dincolo de excese, Minculescu lupta cu o boala genetica si mai durereos de atat are nevoie de un transplant de ficat.

Cristi Minculescu a plecat pe picioarele lui in Germania, impreuna cu sotia, care s-ar putea afla printre posibilii donatori de ficat. Colegii ii asteapta cu bine acasa.

Citește și
Cristi Minculescu
Cristi Minculescu, in Germania, pentru analize medicale
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Iris s-a nascut în 1976, la Bucuresti, iar Cristi Minculescu cel care i-a adus si faima, s-a alaturat formatiei in 1980.

Tocmai vocea sa inconfundabila a devenit emblema Iris. "Trenul fara nas", "Strada Ta", "Cine ma striga in noapte" au insufletit, de-a lungul anilor negri ai comunismului generatii de tineri.

La implinirea a 30 de ani de activitate, Cristi Minculescu si colegii sai de trupa au fost decorati de seful statului. Dar poate mai mult de atat, Iris a fost si ramane ca mai iubita trupa romanesca.

Vezi aici conferinta sustinuta de colegii lui Cristi Minculescu 

Cisteste si Portret: Iris dupa 30 de ani

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Cristi Minculescu are nevoie de transplat de ficat! Vezi conferinta Iris!
Cristi Minculescu are nevoie de transplat de ficat! Vezi conferinta Iris!

Cristi Minculescu, vocalul trupei Iris, sufera de o boala polichistica hepato-renala si necesita un transplant de ficat, sotia sa fiind unul dintre posibilii donatori.

Cristi Minculescu, in Germania, pentru analize medicale
Cristi Minculescu, in Germania, pentru analize medicale

Vocalul trupei rock Iris, se afla in prezent in Germania, pentru o serie de investigatii medicale privind o boala ereditara, a declarat Nelu Dumitrescu, tobosarul trupei.

La multi ani, Cristi Minculescu!
La multi ani, Cristi Minculescu!

Cristi Minculescu are 50 de ani. Data de 9 ianuarie are si o alta semnificatie. Exact acum 29 de ani, Cristi intra oficial in trupa Iris.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.