Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Lupii la oi! Macel la o stana din Mehedinti!

60169719
Embed:

Lupii au atacat mai multe stani dintr-un sat din Mehedinti si au devorat zeci de oi si capre.


Haitele au facut o paguba dubla: alte zeci de animale, ranite, trebuie sacrificate, fara niciun folos pentru stapanii lor.

Nici cele aproape 40 de oi muscate la gat sau la picior nu mai pot fi salvate. Oamenii nu le pot manca, medicul veterinar le-a spus ca animalele ar putea fi infectate cu virusul turbarii, de la lupi.

Raidurile sangeroase ale lupilor au bagat spaima in toti localnicii din zona, care cu greu se hotarasc sa mai iasa seara ori dimineata devreme din curti.

Vestea ca lupii au inceput sa atace i-a speriat si pe localnicii din satul vecin, care fac naveta in fiecare zi si merg cativa kilometri pe jos.

Cei trei ciobani, care aveau 150 de oi in stana, vor ramane cu paguba. Nu aveau animalele asigurate. Spera insa ca haita de lupi nu le va prapadi si restul animalelor.

Vanatorii de la Asociatia Judeteana Mehedinti le-au promis ca vor pazi zona in noptile urmatoare.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 Octombrie 2008
  • 1 Comenteaza
Citeste mai multe despre: lupi, stana, oi, Mehedinti,

Comentarii(1)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61800181
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed