Fata gasita spanzurata intr-un parc din Suceava a fost inmormantata

Ultimul update: Vineri 25 Mai 2012 11:29
Data publicarii: Luni 15 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Actualitate

Ziua cea mai trista la Suceava, unde sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe adolescenta gasita spanzurata saptamana trecuta.


Imbracata in rochie de mireasa, fata a fost inmormantata dupa o ceremonie restransa, singura permisa in cazul sinucigasilor. Asta desi, nici mama fetei si nici prietenii ei nu vor sa accepte cu niciun chip ca fata si-a pus singura capat zilelor. 

Cu sufletele impietrite de durere, familia fetei si colegii si-au luat un ultim ramas bun de la Diana

Pe de alta parte, ancheta este inca in desfasurare, iar politistii merg in continuare pe varianta sinuciderii. Familia a cerut o contraepertiza medico-legala si din aceasta cauza, inmormantarea Dianei a fost amanata cu o zi. Mama fetei este convinsa ca fiica ei a fost omorata, dar n-a mai avut bani sa plateasca inca o necropsie. 

Potrivit examenului medico-legal oficial, pe trupul adolescentei nu sunt semne care sa sustina ideea unei crime. Moartea fetei a trezit insa suspiciuni, pentru ca era legata la maini, iar trupul ei a fost gasit la mai bine de cinci metri inaltime.

Mama si cele doua surori are tinerei nu s-au dezlipit nicio clipa de langa sicriul Dianei. Durerea a fost imensa si pentru fostii colegi ai fetei. La fel ca si familia, nici prietenii si nici cunoscutii tinerei nu cred in varianta sinuciderii.

Dupa inmormantarea fetei, au ramas intrebari la care politistii nu au raspuns. Nu se stie nici acum ce s-a intamplat de pe 9 decembrie, cand adolescenta a disparut de acasa si pana cand trupul ei a fost gasit fara viata, intr-un parc din centrul orasului.

S-a sinucis in masina, conectand un furtun la teava de esapament

S-a sinucis in masina, conectand un furtun la teava de esapament

hașiș

Patru tineri francezi, prinși la intrare în România cu droguri

Salvamari și turiști în lanț uman la Eforie, pentru salvarea a două surori luate de valuri

Noul sediu al Direcţiei de Paşapoarte va funcţiona de luni în mall-ul Plaza România

jaf ghiveci

Jaf de 7 lei în Târgoviște. Localnic: ”E un prejudiciu INFIRM”

Prima placă în limbaj Braille, inaugurată în Cluj

Victor Becali rămâne în închisoare